Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GPuttony

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Konyhakiállításon voltunk Mónival, az In Passion of Tasty Life bloggerinájával és a bejárat mellett épp kezdetét vette egy érdekes műsor, aminek a fő attrakciója az volt, hogy vajon egy Kenwood konyhai robotgép el tud-e húzni egy több mint 8 tonnás autót. A címből nyilván kitatáltátok, hogy a…..
Nem tököltek a készítők és egyből egy három perces, erősen korhatáros előzetest dobtak ki Charlize Theron Magyarországon forgatott akcióthrillerjéhez, az Atomic Blondehoz. A címbeli hasonlat azért is lehet találó, mert már a trailer első egy percében látott vágatlan verekedésből kitalállható, hogy a…..
PopKult Tavaszi filmdömping 2017.03.13 12:42:57
A tavasz első hónapjától már otthon is élvezhető néhány remek film, a Bontonfilm Magyarországnak köszönhetően, például az Érkezés, DVD-n, Blu-rayen, UHD és limitált, fémdobozos kiadvány formájában is érkezik. A kicsiknek pedig jönnek a Trollok valamint Barbie egy újabb kalandja! Megjelenik Nate…..
Jó, nem nehéz kitalálni. Elég levágós a parittya enteriőr. ..
Akár szabadkőműves a Feri, akár nem, de ez a bemindenezett Balkán Hamlet karaktere nekem nagyon adja. Bejelentette a Mokkában, hogy ma van Húsvét, a keresztre feszítés baleset volt, Jézi meg különben is színészkolléga volt. Nem is halt meg. Felkészült rá, hogy ezt az információt mostantól sok helyen…..
A legeslegelején leszögezem, hogy az égvilágon semmi gáz nincs, hiszen ahogy a poszt címe is elmondja, eszem ágában sincs abbahagyni a filmes témájú írást, elemzést, kritizálást. Viszont néhány heti gondolkodás és belső huzavona után arra jutottam, hogy ezt a blogot már kinőttem, pontosabban ezen a…..
Sokan nem szeretik a Valentin-napot, mert erőltetett, fölösleges, képmutató ünnepnek, a párkapcsolat problémáinak tradicionálisan szentesített szőnyeg alá söprési időszakának tartják. Valóban az lehet az érzésünk, hogy egy jól működő szerelmi viszonyban a február 14-i…..
Elértünk egy olyan időszakhoz, amikor már mindenből létezik "okos". Ebben a blog bejegyzésben egy okosórát fogok bemutatni, természetesen a kínai piacról. Mitől lehet okos egy óra?  Mit kellene tudnia egy órának a pontos idő megjelenítésén kívül? Még sok más hasonló kérdést tehetnénk fel ezzel…..
GPuttony 2017.03.13 19:13:16
Nem csak a csúfos bakiparádéba fulladó Oscar-gálán volt állandó téma az amerikai elnök, a németországi farsangi felvonulásokon szintén főszereplő Donald Trump, de célpont lett több európai politikus is. Az alpári, emberi méltóságot sárba tipró hecckampány nem ismert korlátokat, mint az alábbi képek…..
GPuttony 2017.03.13 19:12:06