Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Diós G

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Airborne Herot készítők másik mestermunkája. Bár feltűnni nem hiszem, hogy sok embernek fel fog, de ne tudjátok meg, milyen nehéz volt az elején 3 féle hangzást megtalálni, hogy egyben lejátszhassam, illetve a végén megfelelő képeket szerezni... Ja és az Assholer egy elírás…..
Új videómból már csak a szinkron maradt hátra, addig is nézzétek meg a 'GlitchHunterZ Team' videóját, ahol elég poénosan lehet biciklizni San Andreasban. Videó elején leírják, hogyan lehet megcsinálni. ..
Viktor küldött egy szerintem igen szórakoztató verset. Köszönöm!Reggel felkeltem, és Stellára gondoltamaz étvágyamat, egyből el is rontottamolyan hangot hallottam éppenmint a tolatás a Big RigsbenOlyan rosszul lettem, orvoshoz mentemde annyira segített, mint a Ski Park…..
Diós G 2008.05.02 20:51:12
Kifogyhatatlan. Kész, el kell fogadni, hogy ez már csak egy ilyen játék. Mondjuk pont ettől "jó". Kezdjük Blackhawk képeivel, ahol a kedves fejlesztők elfelejtették megrajzolni a rendőr bácsi lábát. Mindez a gigantikus üldözéses bejátszásban csodálható meg.…..
Diós G 2008.04.29 19:17:16
Sokáig kellett várnotok, de most itt van. Voltak okok, amiért állandóan csúszott, de erről majd a nyertes többet fog tudni ;) Tölts le Alternatív link: wmv formátumban klikk Segítségül: A videó divx formátumba lett konvertálva (VLC Playerrel biztos nézhető) valamint ha…..