Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cleveregg

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most nem Gyurcsánnyal, hanem Bajnaival keverték össze külföldön. Hogy is lehetne elfelejteni azt, amikor a svéd televízió képernyőjén a meccset Csányi Sándor mellett élvező Orbán Viktor alá lazán odaírták, hogy Gyurcsány Ferenc? Most Portugáliában derült ki, hogy…..
Vajon kubai típusú unorthodox kommunizmusra készül a 100% Magyar Posta, amikor vegyesbolttá alakul? Vagy felfedeztek egy népcsoportot, akik kizárólag a Postára járnak, oda viszont naponta? Zsolt szerint a kiskereskedelem az alapszolgáltatás rovására megy, ami ugye alapból hátrányos…..
cleveregg 2012.07.27 19:01:52
@aard: Ideiglenes műemléki védelem alatt áll, bármit is jelentsen ez. Amúgy pereskedés várható, de gyanús a nagy csend.
cleveregg 2012.07.27 19:04:32
@zsoltix: Nem szabad kártyával fizetni, mert jó drága készpénzfelvétnek számítja a bank. Inkább ilyenekkel kellene foglalkoznia a vezetésnek, nem az ablaknál ülők szipolyozásával.
cleveregg 2012.07.27 19:23:15
@Battlestar Galactica: Semmi sem tök mindegy, és nem álltunk neki fideszezni. Biztosan jól járt valaki a polcokkal, de ez mindig így volt, és mindig így lesz. Talán valaki, aki most van magas polcon, vagy olyan, akit így kellett felpolcolni. Tuti nem olyan, akinek egy polcikája sem kívánta az egészet.
Furcsa dolog ez nekem. Az mno.hu oldalán olvastam ezt az elsőre felháborító hírt, ami több szempontból is elfogadhatatlan számomra. Amerikai állatvédők tiltakozó kampányt indítottak a hadsereg kiképzési gyakorlata ellen, amely során a katonák élő disznókra lőnek rá, hogy…..
Ákosság, machete, kalács, totál, kispárna Ruhapróba után és borítófotózás előtt fogadta a Reakció firkászát Ákos, aki a dalban hisz, ahogy egy ember énekel. A negyedik ikszhez ért ideális popsztár idén nem terpeszt bőrnadrágban, viszont underground hiphopot hallgat, és…..