Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jeff Spender

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
J. Lee Grady-től itt a blogon már jónéhány írás megjelent, sőt, azt kell mondjam, az ő szerzeményei lettek a legnépszerűbbek, talán azért, mert annyira pontosan ragadja meg a lényeget. Most sincs ez másképp, mikor a hölgyek az egyházban illetve a keresztény családokban…..
Jeff Spender 2017.03.13 09:42:30
@Eef:
Prédikátor könyve 4,9:
Sokkal jobban van dolga a kettőnek, hogy nem az egynek; mert azoknak jó jutalmuk vala az ő munkájukból.

Én is próbáltam magyarázni az exnejemnek, csak hát...az egymás után összefűzött szavak komplex értelmezéséhez agy is kell.
Jeff Spender 2017.03.21 19:13:05
@tctc: konkrétan?

Mikor az exnejem munkanélküli volt, én ott álltam mögötte, eltartottam. Mikor én lettem munkanélküli, akkor az exnejem lépett és anyám tartott el.

Miféle fényt és hova vet?
Amennyire kínos a téma, legalább annyira kimeríthetetlen. Sara Horn anya, feleség, számos sikerkönyv szerzője és elkötelezett hívő. Szolgálata elsősorban a keresztény feleségek felé irányul és mivel férje az amerikai haditengerészet kötelékében van, több könyve a…..
Jeff Spender 2017.03.19 07:29:56
@Tblog: bejegyzésed akár én is írhattam volna. :)

Tavaly egy ateista pszichiáterrel beszélgettem. A függőségekről. Nekem pornó, exapósomnak alkohol.
Szóval a pszichiáter mondta, hogy minden függőség hiánybetegség. Valamit pótolni akar az, aki függő. Drog is. Pornófüggésnél egyértelmű, hogy a szex az, az érintés, ölelés. Vágyik egy nőre, de nincs, ezért másokat néz, hogy azt csinálják, amit ő szeretne.
Ha megtudom, hogy egy férj pornófüggő, akkor az első gondolatom nem az, hogy a férj maga a sátán, hanem az, hogy a feleség nem tesz eleget feleségi kötelességének.
Szerintem amúgy házasságtörés, pont annyira, mint az, hogy a feleség nem adja meg a férjnek azt, ami miatt házasságtörő lett a férj. „Ne fosszátok meg egymást magatoktól, legfeljebb közös megegyezéssel egy időre, hogy szabaddá legyetek az imádkozásra, de azután legyetek ismét együtt, nehogy megkísértsen a Sátán titeket azáltal, hogy képtelenek vagytok magatokon uralkodni. ” (1 Kor 7,5)
Jeff Spender 2017.03.19 07:37:22
@gyerekpornó rendező: rossz, hibás érv. Ha a gyerek kihívóan viselkedik, öltözködik, akkor a felnőttnek nem az a dolga, hogy visszaéljen a helyzettel, rossz viselkedésmintával, hanem az, hogy rászóljon, neveljen - szerintem.
Jeff Spender 2017.03.19 07:53:31
@-JzK-: "pedofilpapozás"
A cikkből kiderül, hogy Bobnak van felesége, ergo nem "pedofilpapozás"ról van szó. Középiskolában dolgoztam és észrevettem, hogy azok a lányok, akiknek elvált az édesanyja, kirívóbban "viselkednek, öltözködnek". Nincs apa, aki rájuk szólna, fegyelmezné, óvná őket a bajtól.
Az alábbi cikk a Charisma magazinban jelent meg, 2014.február 19-én "A keresztény férfi 10 típusa, akihez nem kellene hozzámenned" folytatásaként. A szerző J. Lee Grady, aki szerkesztő volt a Charisma magazinnál valamint a Mordecai projekt igazgatója. Istenfélő módon…..