Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BobArctor

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtad, hogy a túladagolt drogfogyasztóhoz hívott mentősök csak akkor értesíthetik a rendőrséget, ha az ellátásra szoruló személy közvetlenül fenyegeti valakinek a testi épségét? Ehhez képest Szolnokon rutin, hogy rendőr is érkezik a mentővel. Felhívtuk az érintettek figyelmét a jogellenes…..
BobArctor 2018.04.28 13:09:27
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Kik? Te és képernyő előtt döglő troll haverjaid?
Érdekes és kissé mostoha sors felénk a sárgamuskotályé. Tokajban száraz/félszáraz borként kis túlzással a rosé szerepét tölti be, de önállóan édes borként is ritkán kerül a szortiment csúcsa közelébe és a többi borvidéken is csak kiegészítő fajtaként számítanak rá. Igazán komoly bort itthon ezért…..
Az Amerikai Tudományos Akadémia (National Academy of Sciences, NAS) most publikált jelentése meggyőző bizonyítékokat talált arra, hogy a kannabisz eredményesen alkalmazható gyógyszerként...
BobArctor 2017.01.16 14:48:53
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ:
"Igen, kevésbé romboló, de így is erősen romboló" válaszoltad egy kommentre, ami arról szólt, hogy az alkohol és a nikotin károsabb a fűnél.
Most le fogod tagadni?
BobArctor 2017.01.16 14:53:16
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ:
Keménydrogokról nem írt senki. Nagyon érthetően kommunikálsz :)
BobArctor 2017.01.17 12:58:13
@rasztaszív: @Faszerkezet:
Kitartóak vagytok :D
Az ünnepek alatt bőven volt alkalom borozni, pezsgőzni, így év elején mindig jól esik egy hét pihenő. 2017 első teljes hétvégéje viszont olyan fogcsikorgató hideget hozott, hogy muszáj volt valamivel feldobni a hangulatot, a választásom pedig a köveskáli Pálffy Szőlőbirtok és Pince két korábbi…..
Nemrégiben jelentek meg a piacon a 2015-ös tokajiak. Elméletileg remek évjárat, ráadásul úgy hírlik már korán fogyasztva is megmutatja magát. Nosza, dobjunk is össze egy csokorra való furmintot. Elsősorban a Bortársaság kínálatából csemegéztem kiegészítve egy  Bott-tétellel, mert hát ugye ők egy…..
Rodrigo Duterte alias „A Büntető”, Fülöp-szigetek új elnöke igyekszik tartani magát a választási ígéretéhez, miszerint fél év alatt felszámolja a bűnözést, ami érdekében tízezreket ölet meg. Alig három hónappal ezelőtti megválasztása óta több mint 700 feltételezett drogkereskedőt és – fogyasztót…..
A Fidesz tegnap sajtóközleményt adott ki, melyben a párt egy rendőri szemlére hivatkozva a következő dilemmát veti fel: „Felmerül a kérdés, hogy az aktivisták – emberek jóhiszeműségét kihasználva – valójában nem is a környezetért aggódnak, hanem egy drogtanyáért.„ A Ligetvédők kommunikációjából, de…..
BobArctor 2016.07.08 10:16:09
@H?P?: Az MSZP a saját korrupt politikusain kívül nem véd semmit. A ligetvédők pedig a teljes Városligetet védik a tervezett beruházásoktól. Amúgy mitől drogtanya az, ahol találnak egy zacskó gyógyteát? Azért, mert a Fidesz azt mondta? ;)
BobArctor 2016.07.08 10:26:01
@málta: Nem is annyira nekik, hanem a nyájas kommentolvasóknak. Hátha...
BobArctor 2016.07.08 10:34:06
@Bajer Zsolt: Nem értem, hogy miért kapcsoljátok össze az MSZP-vel ezt a dolgot. Mélységesen leszarják a Városliget (és az ország) sorsát. Amúgy a régi székházuk jó párhuzam, de inkább arra, hogy mennyire beleszarnak mindenbe.
Az év eleji syrah-kóstoló második felvonása már hosszabb ideje be volt tervezve, végül októberre sikerült összetrombitálni a társaságot, most éppen a Tütübe. Ismét összegyűjtöttünk egy csokorra való syrah-t, ezúttal azonban csak magyar versenyzők voltak a mezőnyben. Nem volt komolyabb beszerző…..
BobArctor 2015.11.26 09:40:56
@kunci: Pont pár hete kóstoltam a 2009-es Ráspi Syraht, de nem győzött meg. Sok hordó, kevés gyümölcs, kikandikáló alkohol. A textúra tényleg tetszetős volt, korábban jobb formában lehetett.
A Therapy? 2000-es koncertje az E-Klubban olyan élmény volt, melyet egy hektó szabolcsi zúgpálinka sem tudott volna kitörölni a jelenlévők agyából. (Mellesleg egy Clutch nevezetű hót’ismeretlen előzenekar társaságában érkeztek, melyre szám szerint két tróger esett-kelt a…..
BobArctor 2015.09.17 11:53:43
@dankógábor: Persze, csak meglepett, hogy egy előzenekaros fellépésük lett kiemelve, ami előtt már évekkel bizonyítottak nagyszínpadon.
BobArctor 2015.09.17 11:55:01
@BobArctor: Ja, hogy a Clutch volt az előzenekar! Ezt valóban félrenéztem.
A XIII. kerületben található, kávéházként, bor- és pálinkaszaküzletként egyaránt funkcionáló Spiritus Primus az utóbbi időben rendszeresen szervez kis létszámú borkóstolókat, amelyekhez György Vince választ ki magyar és külföldi tételeket az adott este fókuszpontjába…..
Tyű, és? Még mielőtt elolvasnám a nyilvánvalóan az amerikai kormány által finanszírozott Rand Corporation 55 oldalas tanulmányát (PDF), mindenképpen érdemes leszögezni, ki nem szarja le, hányan szívnak? Nem az a lényeg, hogy ezért ne vigyen el a rendőr? Ha majd megunják, megint…..
"Hát.. részemről vegyes. Nem volt a kedvencem ez a setlist, a 2 nappal ezelőtti jobb volt, ahogy olvastam. Ülve nagyon gáz és nekem nem tetszett a hangosítás, lehet, h ezt lehet kihozni egy stadionban, és különben is, aki ülő jegyet vesz, az fotelrocker... Voltak azért jó…..
Kíváncsi lennék az arcotokra, ha azt mondanám, hogy – bizonyos vélemények szerint – bolygónkon létezik egy növény, melynek értelmes és célzatos felhasználása megszüntetné (de legalábbis csökkentené) az éhezést, környezetbarát üzemanyagforrás, kiváló alapanyaga…..
Az LMP a paramentbe jutás küszöbén áll. Sokan szimpatizálnak velünk, de nem biztos, hogy elmennek szavazni. Most őket kell megmozgatni, és egy utolsó lökést adni a kampánynak. Most mindenkire szükségünk van. Hogy megmozdítsuk az "alvó" szimpatizánsokat. Ennek…..
Kenderzsupp A 70 grammos joint 2010.02.04 16:20:00
Hogyan lehet egy házibulinyi drogost 5 perc alatt kezelni? Egy túlméretezett jointtal. A Kush.ca buliján a notóriusan 10 grammnál nagyobb cigiket tekerő Theweedguy ezuttal egy 70,5 grammos Bubba Kush-rakétát dobott össze. Az elpusztíthatatlan spanglival a drogfelszabadítási küzdelemben…..
Mit ígérnek a pártok a drogpolitika terén? Míg a 90-es évek végén a drog még kedvelt választási kampánytéma volt, ma ez már nincs így. Ez egyrészt szerencsés, mivel visszaszorult a demagógia, másrészt viszont sajnálatos, mert nem ad lehetőséget a drogpolitikáról folytatott értelmes és józan…..
BobArctor 2010.03.27 10:20:54
@Publius Decius Mus: Persze, hogy érdekelt vagyok, ahogyan az egész társadalom érdekelt az ésszerű drogpolitikai szabályozásban. Igen, még te is, te ki csacsi. Adj egy esélyt az első videónak, akkor talán megérted, hogy mi fán terem a dekrim.
BobArctor 2010.03.27 16:57:10
@peetmaster: "Nem értem filozófiailag, hogy hogyan lehet megtűrni valamit, amit rossznak tartunk."

Én pedig azt nem értem, hogy a szenvedélybetegeket és a rekreációs droghasználókat miért kezeljük bűnözőkként? Az elsőnek kezelésre van szüksége, a másodiknak pedig akkor megy gallyra a jövője, ha belép az életébe az igazságszolgáltatás. Ha pedig rászokik, akkor megint csak egészségügyi problémáról beszélünk.
És minthogy láthatóan a büntetőjog nincs semmilyen hatással a drogfogyasztás elterjedtségére, innentől teljesen mindegy, hogy bűnözőkként vagy szabálysértőkként ítéli meg a fogyasztókat. Dióhéjban ez rejlik a dekriminalizáció filozófiája mögött, amit egyébként a szakma többsége támogat.
BobArctor 2010.03.28 10:39:21
@peetmaster: Tehát nem azért nem kóstoltál bele egy füves cigibe, mert azt gondoltad, hogy káros, rászoksz stb., hanem mert attól féltél, hogy rögtön ott terem egy rendőr és akkor jaj lesz neked?
      A minap eszembe jutott az egyik párt. Úgy hívják (hívták?), hogy Szabad Demokraták Szövetsége. Egykoron a magyar liberalizmus zászlóvivője volt, most pedig az utolsókat rúgja (lásd a Demszky-ig érő BKV-hullámokat). Konrad Lorenz híres…..
Kenderzsupp Free Farkas Péter! 2009.12.27 16:20:00
Vo-vo-vo, most kaptuk a bréking telegrammot, hogy Farkas Pétert elfogták Andorrában. Mint az bizonyára közismert az exolimpikon több tucat óvodást falt fel a saját pincéjében élve, néhány ezer tő növénykével bukott meg 2004-ben. Harmadrangú vádlottként, bár sosem ismerte be a…..
BobArctor 2009.12.27 21:06:45
@Walter Melone:
"Svájcban már 20 évvel ezelőtt is ez volt. És elfogytak a heroinisták? Nem. Nem lettek kevesebben, és még csak a feketepiac sem szűnt meg."

Ehhez képest: "Amikor a kilencvenes évek elején Zürichben beindították az első ilyen programokat, akkor az ellenzők azt vizionálták, hogy az ártalomcsökkentés hatására a fogyasztók száma drámaian emelkedni fog. A statisztika szerint a heroinhasználat incidenciája (tehát az új használók aránya) évről évre mintegy 4%-al csökkent, 1990 óta összesen 82%-al (1990-ben 850, 2002-ben 150)."
lásd: drogriporter.hu/node/217
A kenósorsolásból ismert lény, Szőr Kenó jövő héttől veszi át a hírműsor esti kiadásának vezetését a TV2-n. A csatorna közleménye szerint ezzel a megoldással kívánják véglegesen megoldani a Bárdos András és Máté Kriszta távozásával előállt helyzetet.…..
Jó napot kívánok! Én volnék az Intelligens Tervező. Igen, igazuk van, kedves bennem hívők, létezem. Én kreáltam az Önök világát. Mondhatnám, fogadják elismerésemet és gratulációimat, de nem mondom. Miért? Mert igencsak sértve érzem magam az Önök részéről. Úgy vélem, mint teremtőjük, ennélfogva…..
Felkerült a Youtube-ra egy celebeket megszólaltató videó a maraton reklámozására.A megszólalók jóindulata kétségtelen, az üzenet is támogatandó, de sajnos a maraton nem csak erről szól, mint azt már a régebbi bejegyzésekben kiveséztem.Mindenesetre itt a videó: ..
Újra eljött a Nemzeti Beszívás Napja, ami kiváló alkalom az ősi hagyományok a marihuána sajnálatos újkori történetének átnyálazására. A jeles nap alkalmából csak ma ingyen meg lehet nézni a High: The True Tale of American Marijuana c. filmet itt. Szintén elég jó, sőt szinte…..
Kicsit olyan mint a szexuáliszaklatás panda, csak ez kutya, de tud beszélni. A kutya szomorú, amiért a kislány marihuánázik és ettől annyira megváltozott, hogy már nemis jófej. Kár, hogy a legtöbb állat szereti a beszívott gazdáját, a szintetikus drogokra alergiásabbak. Van…..