Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kolbászjózsi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A borjúmájasok elvileg a prémium kategóriát képezik a májasok, májkrémek között. A boltban kapható termékek egységárai nagyon hasonlóak, ezért kíváncsiak voltunk, hogy mely borjúmájas ténylegesen prémium minőségű és melyik csak, mint marketingfogást használja a "borjú" szót. ..
Pár hete láttuk a közösségi vásárlásnak mondott dolog bemutatkozását a Cápák között elnevezésű befektetőkereső műsorban. Már elsőre sem tűnt értelmes üzleti modellnek, nem is támogatta senki, de mivel a műsor miatt sokan letöltötték, ezért utánanéztünk, hogy mi is ez. Két típusú dolgot találtunk, a…..
kolbászjózsi 2019.05.05 18:24:57
Sziasztok!:) ebből a témából nem lehet kimaradni :)

Kedves Joe, Kedves Allyos!
Sajnos itt nem csak feltétlenül az üzleti modelletekkel van baj, hanem a körítéssel, az átláthatatlansággal, humbukkal és azt, ahogy ezt "angyali" arcon előadod Joe!

Bennem, mint egyszerű parasztgyerekben az alábbi kérdések merültek fel:
- Ha komoly üzlet és te komoly vagy miért nem vállalod a saját neved?
- a 2,3 trilliárd dollárt levezeted nekem, hogy jött ki , mert hangzatos az biztos, de mi az alapja?
- ha te láthatóan nem vagy hiteles figura, miért nem maradsz a háttérben?
- én benne vagyok ebbe a fasza kis fészbúkos csoportban is 1 hónapja kíváncsiságból, de mást se látok, hogy nagyjából ugyanaz a 8-10 ember buzdítja a többieket „dobjuk” össze gyerekek az árát, mert ez nekem nagyon kell dumával :) ahogy a cápák közöttben mondták találóan, pár haver a konditeremből ;) és, hogy milyen szerencsések tudnak lenni…
- ha tavaly béta-tesztelgettetek akkor mik ez a 2017es vidik a youtubon? Nem volt „termék”, de ti már mercedes nyertes promovidiket forgattatok, ezek szerint „színészekkel, megrendezve”!?
www.youtube.com/watch?v=Hk01LS-rwwQ
- engem ez a charity vonal is érdekelne? A twitter oldalatok zseniális kívülről nézve aki arra téved, mintha minimum a kedvenced a Tesla vagy Amazon oldalán érezné magát az ember….mintha ti egy multinacionális giga cég lennétek!!! Ti komolyan jótékonykodtok valamit?
Why would you pay the Full price ever? Join #Allyos the first #SocialShopping where we fund every #luxury brand together, when collected 1 #Wins and all others get money back in #Discount coupon. 1% goes to charity. You just can't beat that. Experience now www.allyos.com

Az influencer-kampány:
Sok embernél ez verte ki a biztosítékot szerintem! És az az undorító, hogy te ez elől a válasz elől is kitérsz pedig páran már fentebb is fejtegették a kérdést! Egy 18év alatti főleg fiatalok körében népszerű „vélemény-vezér” arra buzdítja a követőit, hogy szerencsejátékra épülő oldalon hazudjanak a korukról szerintem több mint féregség!! Szerencsejátékra elköltve anyu-apu pénzét!!! Ezt a videót hamar levettem volna a helyetekben, sőt ki se raktam volna, ha ez egy korrekt üzlet lenne, de hát ebből is látszik, hogy ez egy gusztustalan üzlet része kell, hogy legyen! Ezzel az erővel, hamis személyivel pl. alkoholvásárlásra is buzdíthatná/tok a 18 év alatti követőit/eket. Farkas Timire szándékosan nem mondok csúnyát, de ő is nagyon sáros ebben a történetben! Remélem jól sikerült a mellplasztika 17-18 évesen és az érettségivel se lesznek gondok! Ja és klasszak a tetkók is ;)

Pár javaslat a magyarországi sikerhez:
- Én is nagyon szeretem a Wall street farkasát, de azt a stílust ne itt erőltesd szerintem!
- Sokszor fordítva ülsz a lovon a videóidban, tvben…ez mindenhol irritálja az embereket
- Ha belekérdeznek dolgokba, akkor próbálj igazat mondani, mert a cápák közöttben úgy pislogtál(az meg mindenki tudja minek a jele) válaszadás közben mintha hóviharban lennél

Mondanám ,hogy sikert, de inkább ne ;)
5 eset is volt mostanában a családunkban, ahová rendőrt kellett hívnunk. Mi voltunk a szenvedő alanyok, de azt előtte nem gondoltuk volna, hogy az igazi szenvedés az maga a rendőri eljárás lesz. Azóta, ha meglátok egy grasszáló rendőrkocsit tele vidám rendőrrel, mindig felvetődik bennem a kérdés:…..
Múlt héten vettem egy elektromos légyirtót az egyik hipermarketben, amihez a csomagoláson jeleztek egy párologtató elemet, amit be kell tekerni a készülékbe. Hazaérve kicsomagoltam és akkor vettem észre a párologtató hiányát...
kolbászjózsi 2017.08.08 13:47:17
@Attilajukkaja: jogos, a boltot károsították meg, de én meg vettem volna Mars csokit ami így elfogyott....ez egy Penny volt a 90'es évek végén :)
kolbászjózsi 2017.08.08 13:49:27
@maxval bircaman szeredőci mélyelemző: én egy picit fiatalabb generáció vagyok, nálunk a Turbó és a Terminátoros rágó lopásával lehetett a "menő" srácok közé kerülni :)
A nyári grillszezon után a téli időszakban fogy a legtöbb mustár. Nem lehet elképzelni mustár nélkül a sült kolbászt, virslit és sült húsokhoz a pácot. Emellett hajápolásra is javasolják, de kenje a hajára aki akarja, mert mi most azt a mustárt keressük, amibe a házi sült kolbászunkat tunkolhatjuk.…..
kolbászjózsi 2017.03.12 18:52:20
@motoroskonyhaja: se a kolbásznak, se a kommenteknek nem tesz jót a sületlenség :) erre van valami szabály, hogy kell kinéznie egy jó házikolbásznak? ahány ház annyi szokás, ízlés! te így küllem alapján meg tudod ítélni, hogy jó e vagy sem? ha igen akkor a Bocuse D'or zsűriben lenne a helyed ;) izgatottan várom a képedet a piacos kolbiról...hol lehet majd megnézni?
kolbászjózsi 2017.03.13 09:05:40
@motoroskonyhaja: látod pont saját magadnak mondasz ellent ;) ha ízlések és pofonok vannak, akkor nem írok olyat, hogy a tökéletes sültkolbásztól nagyon messze van (kép alapján). Biztos finom, a család ízlésének megfelelő a töltött káposztátok, ezért suttyóság más házi kolbászát lehordani :) de te tudod...a homogén az biztos a nemi identiásoddal lehet összefüggésbe, úgyhogy ezt inkább nem kérdezném meg mit jelent ;) köszi a tippet, valóban ezek voltak az első hozzászólásaim, én csak olvasni szoktam az indexes blogokat...továbbra se tudom, hol lehet megnézni az igazi piacos kolbi képét :( pedig érdekelne ám...a jó töltött áru az igazi hungarikum, nem a csíki sör ;) Szekszárd még közel is van...lehet csak ezért leugranék ;)