Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eszter 777

408 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szakrális Család-Egység-Bőség TISZTA CSALÁD MINTA A JÖVŐ GYERMEKEIÉRT A JÖVŐ CSALÁDJAIÉRT A JÖVŐ TÁRSADALMÁÉRT Az istenek vezetésével KIKÓDOLJUK AZ MÁTRIXOT A SZÁNDÉKOSAN SZÉTBOMLASZTOTT JELENLEGI CSALÁDMINTÁBÓL Szertartás Skypon 2018. július 20. péntek 20.00-22.00 A SZAKRÁLIS…..
A Férfi Beavatás Útja Nimród Szertartása Skypon 2018. július 19. csütörtök 20.00-22.00 BELEÁLLUNK AZ ESEMÉNYBE II. A bizonytalan kisfiútól a MAG-a-biztos királyig A SZAKRÁLIS FÉRFI RESTART   A csütörtök a Férfi Beavatásé. A Férfi szent útja az ébredéstől az egységig. Az önmagában biztos,…..
A Női Beavatás Útja EGYLÉLEK ŐSROBBANÁS I. Balora /Ízisz/ Szertartása Skypon 2018. július 18. szerda 20.00-22.00 BELEÁLLUNK AZ ESEMÉNYBE I. A hisztis kislánytól a méltóságteljes kiráynőig A SZAKRÁLIS NŐ RESTART 3 szer. 3 RESTART SZER. SZAKRÁLIS NŐ, SZAKRÁLIS FÉRFI, SZAKRÁLIS…..
AZ IDŐLOPÁS 7 ISMÉRVE 1. Elkezdesz valamit csinálni, és teljesen más jön ki belőle, mert valaki felhív, és öntudatlanul- ritka esetekben szándékosan- energiát lop tőled. Amikor energiát lop, AKKOR IDŐT IS LOP!2. Egy megfoghatatlan energia miatt teljesen mást csinálsz, mint amit terveztél, és TUDOD,…..
Az "Kéz, amely a bölcsőt ringatja" folytatásaA lélekben-tudatban okozott károk a veszélyes, mentálisan sérült családtag által, és az ÉLET útja, a SZABADSÁG A mentálisan sérült, megszállás alatt lévő, veszélyes családtagok esetében, különösen, hogy ez gyermekkor, születés óta fennálló GYAKORLATILAG…..
AMIKOR CSALÁDTAGOT KELL ELENGEDNIA KÉZ, AMELY A BÖLCSŐT RINGATJAA SÉRÜLT NŐI CSALÁDTAGOKA SÉRÜLT ANYAI MINTA - ANYÁSKODÁSBA BÚJTATOTT GONOSZ Most a szélsőséges esetekről szeretnék szólni, és elsősorban a női családtagokról, nem a férfiakról. A nők ugyanis nem olyan feltűnően ártanak, - az anyós, az…..
AZ URAK ÉS SZOLGÁIK A birtokló, uraló, mások engem szolgáljanak típusú reptilian energia erősen jelen van a négy veszélyes személyiségben: - nárcisztikus - paranoid- labilis- ragadozó. A skála széles, a személyiségzavaros ember 0-100-ig terjedő skálán mozog,- IDEGESÍTŐ- MÉRGEZŐ- VESZÉLYESfokozatig…..
A TÖKÉLETES ILLÚZIÓ VS TÁRS A ragadozók LEMÁSOLJÁK a Társ energiáját, tökéletesen el tudják fedni azt, és ha ezt még fekete mágiával is megspékelik, ráadásul szándékosan, azaz pontosan tudják, hogy mit miért csinálnak, - valamint ahogy a tanácsadások során hallott elképesztő sztorikból és a…..
Megcsináltuk :)A Baál Elhívatás Szert.Mindenkit támadtak közben, és az első felvonásban félig tudtuk lehozni, a másodikban egészen.ÜZENEM A SÖTÉT OLDALNAK: Ami belőletek hiányzik, és bennünk megvan, azt sose fogjátok elérni: FÉNY ÉS ÖSSZETARTÁS, EGYSÉG, FELTÉTEL NÉLKÜLISÉG. Lehettek kitartóak,…..
A magyar korona ragyogása Budapest 2016-2018. MEGINDULTUNK ELŐRE IDŐBEN ÉS TÉRBEN. AMI AKKOR INDULT, MOST BEÉRIK.   Sűrűsödik a feszültség, nő az energia. Az utcákon az emberek nyugtalanok. A beton izzik, de a levegőben hűvös szél fúj. Lüktető, élő város igyekszik a sorsa felé. Van, akinek…..
TANÁCS ÉS ÚTRAVALÓ MÁRA Azt tudom nektek tanácsként adni a mai napra, hogy most kell nagyon szeretni, de ez nem azt jelenti, hogy a fókuszt és az elvárásokat meg mindenféle függőséget a Társra helyezni, hanem azt, hogy FELTÉTEL NÉLKÜL SZERETNI, és ezen most SOK MÚLIK! MINDEN!!!!Pengeélen táncolunk,…..
TANÁCSOK AZOKNAK, AKIK BENNE VANNAK A SLAMASZTIKÁBAN Kijöttünk sokan, nagyon sokan a sötétből a fénybe. Várunk TITEKET. Gyertek. Addig nem megyünk tovább, amíg mindenki be nem érkezik. Ahogy a Fényhozó mondta az Új Magyarság Szerződés Szeren: senkit nem hagyunk hátra. Úgyhogy igyekezzetek, mert a…..
A labilis veszélyes személyiség/bipoláris, borderline személyiségzavar/BIZTONSÁGI ÖVEKET BEKAPCSOLNIA szándékos drámaszitó, a provokátor A díva, a femme fatale.Partnereit gyakran váltogatja, és istennőnek, szépségnek hiszi magát. Minden nőben riválist lát, még a saját családtagjaiban is, és férfi…..
A mentális-asztrális befolyás jelei SOS azoknak akik ragadozótól szabadulnak Amikor elkezdődik, először jó érzés. Mintha valami körbeölelne. Erős, férfias energia. A szívcsakrádba is valami hihetetlenül kellemes bizsergető érzés áramlik, ami kitölt belülről... Majd hirtelen elkezd szorítani. Akkor…..
Létfontosságú információk a RagadozórólKulcs a felismeréshez Veszélyes személyiségekA társadalmi ragadozó/szociopata, antiszociális személyiségzavar/ "Ami az enyém, az az enyém, ami a tiéd, az is az enyém." A szociopatákról tetemes szakirodalom van, sok kötetnyit teleírtak róluk. Ők a "túl szép…..
A ragadozó és TeEgy ágyban a szociopatával A NŐKÉRT, AKIK NEHÉZ HELYZETBEN VANNAK. A NŐKÉRT, AKIKNEK LEROMBOLTÁK AZ ÉLETÉT, A CSALÁDJÁT, AZ ÖNBECSÜLÉSÉT, AKIKET KIFOSZTOTTAK ÉS ELSZIGETELTEK.AKIK MÉG BENNE VANNAK,AKIK MOST SZABADULNAK,ÉS AKIK MÁR SZABADULTAK.SOS küldd át annak, akiről úgy érzed,…..
 Budapest - Magyarország Sorsfordítás Valami történik ebben a városban. A levegőben érezhető a feszültség. Amióta itt vagyok, érzem a város rezgéseit. Valami történni fog, ami mindenki számára egy pozitív változást hoz. Mintha a Sors hatalmas kereke forogna a város felett - mintha a néha…..
EGYLÉLEK KAPCSOLAT Az Egylélek Kapcsolat egyszerre spirituális, asztrális, mentális, szakrális és fizikai is, benne egy olyan mély szerelemmel, mely tisztább mint a legtisztább kút vize, ősi forrásból táplálkozik, ötvözve a közös küldetéssel, mely jön belőlünk, visszafogni sem tudjuk, és az egész…..
  A Férfi ha nem mer bízni...Mert egész életében csalódott újra és újra. Mert mindenki érdekekkel közeledett hozzá, és mert ha találkozott is olyannal, aki nem, abban sem mert bízni, nem tudja elhinni, hogy valakiben lehet FELTÉTEL NÉLKÜLISÉG. Fél az újabb csalódásoktól, de az élete romokban…..
  SZERELMI KÖTÉSAlattomos. Úgy érkezik, hogy szerelemnek érzed. Azt hiszed, megtaláltad a nagy Őt.. ÉS TÚL HIRTELEN. A semmiből. Mindig akkor, amikor le vagy gyengülve, amikor ÉRZELMILEG KISZOLGÁLTATOTT VAGY. Soha nem akkor, amikor jól vagy.Amikor valaki, vagy egy helyzet a padlóra küld, és a…..
A manipulált női szív, a manipulátorok és az igazi négyszögeAz előző cikk "párja" A menekülő férfi mellé - saját tapasztalatból - szembeállítom a manipulált, megtévesztett nőt.A Nő mindig az igazira készül. Már gyerekkorától érzi, hogy valahol van. Létezik és majd találkozni fognak. Fiatalként - ha…..
A férfiak menekülésre vannak programozva??A hetekben jött hozzám egy férfi, tanácsadásra. Az ügy sajnos igen szokványos volt... megtalálta az igazit, de egy másik nő keményen manipulálta, és úgy állította be az igazit előtte, konkrétan, mint fekete mágus, manipulátor, aki birtokolja a férfi teremtő…..
ITT ÉS MOST KEZDD EL   Az a meglátásom,, hogy a fekete mágiával - ugye, ezt azért tudtuk -, nem csak a szabad akaratot módosítják, hanem az időt és a teret is, a sorsot, az előre megírt dolgokat úgy elsöprik az útból, hogy akár tíz évvel később következnek be, mindent módosítanak és a…..
ÖTÖDIK DIMENZIÓS VALÓSÁG vs Facebook Mátrix Csak néhány gondolat, de sok minden van még ezzel kapcsolatban bennem :) Most a legfontosabbakat osztom meg veletek, a mai levelek és tapasztalatok alapján. A Restart óta egy másik valóságban vagyunk :) Tetszik, megmondom őszintén. Mérlegként nem áll…..
ÖNTUDATRA ÉBREDVE   Nagyon jó érzés öntudatunknál lenni. Átlátni a dolgokat, és helyre tenni magunkban a múltat, és tudni megbocsátani azoknak, akik ezt és ezt és ezt tették velünk, azonban tudni nem foglalkozni többé velük. Nem törődni azzal, hogy ők mit gondolnak. Nem kattogni többé a…..