Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juraszikk

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bayer Leverkusen a napokban véglegesítette a River Plate kulcsjátékosának, Lucas Alarionak az átigazolását, így a 24 éves argentin csatár nem kevesebb mint 22 millió angol fontért került a gyógyszergyáriak kötelékébe. A Colón csapatába nevelkedett immáron háromszoros argentin válogatott játékos…..
Már csak egy röpke pillanat és kezdetét veszi az argentin bajnokság és ahogy azt már megszokhattuk, idén is sok-sok feltörekvő tehetséget láthatunk majd hétről-hétre szaladgálni az argentin pályákon. A nyáron megint több fiatal talentum is átvándorolt Európába szerencsét próbálni, Bentancur…..
Az újonnan induló sorozatunkban szeretnénk nektek bemutatni a Copa America történelmének nagyjait, legendás és egyben felejthetetlen pillanatait. Az első részben Gabriel Batistuta kerül a terítékre és felelevenítjük pályafutásának legelejét, az 1991-es Copa Americát, ahol a hosszú szőke hajú csatár…..
La Guardia Az ecuadori tündérmese 2017.03.19 18:52:36
A dél-amerikai klubfutball ma már nem csak a brazil és argentin óriások versenyfutásáról szól. Nem lehet a nagy gigászok felsorolása után könnyelműen legyinteni és átugrani azokat a sorokat ahol a kolumbiai, ecuadori vagy éppen az uruguayi (és még sorolhatnám a nemzeteket) csapatok következnek. A…..
Ki mással is kezdhetnénk a "régi-új" sorozatunkat, mint a Boca Juniors fiatal uruguayi őstehetségével, a végtelenül elegáns és sokoldalú középpályással, Rodrigo Bentancurral. Pofátlanul fiatal kora ellenére az argentin bajnoki cím várományosának megbecsült alapembere, hétről-hétre kiváló,…..
Jogos a kérdés, hogy honnan a név, miért éppen La Guardia-ra kereszteltük a blogunkat. Az ötletet az argentin 1. osztályban szereplő Racing Club de Avellaneda 1958-ban alapított, legendásnak bátran nevezhető, La Guardia Imperial szurkolói csoportjának elnevezéséből merítettük (ha jobban tetszik…..
La Guardia Újjászületés 2017.03.11 00:38:16
Üdv minden régi és új olvasónak, nagy pacsi mindenkinek aki szereti a dél-amerikai labdarúgást. Anno ez a blog nagyon szép időket megélt a Nemzeti Sport szárnyai alatt, amikor még valamirevaló platformnak számított a Népsport blog felülete. Azok a régi szép idők sajnos már elmúltak, többször…..