Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bitang76

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Párizs Európa egyik legszebb és egyben talán legtöbb látványossággal rendelkező központja, és ez még akkor is igaz rá, ha mostanság a közbiztonság miatt került leginkább rá reflektorfény. Ettől függetlenül is az utazók egyik kedvelt célpontja a francia főváros, nem csoda…..
bitang76 2017.03.10 14:38:32
@FroG: igen, a Paris Museum Pass-t vettük meg, ami 2 napra 48 eur, 4 napra 62 eur. Lehet rajta spórolni, de azért az ötvenvalahány látványosság ami benne van, igazából csak 7-8. Mert ennyi idő alatt nem tudsz mindent megnézni. Ha mégis megpróbálsz mindent beleszuszakolni, akkor látsz egy rakás nem túl izgalmas kiállítást miközben mondjuk időhiány miatt lemaradsz egy Eiffel-toronyról vagy egy szajnai hajókázásról. Mert ha nem rutinosan csinálja az ember (nyitásra kell menni a Louvre-ba és az Eiffel-hez is pl.), akkor előfordulhat, hogy rengeteget áll sorba.
Utazáshoz amúgy a 10-es gyűjtőt vettük, inkább sétálva akartuk felfedezni a várost, nem pedig a föld alatt. Nagyon jó is volt így. Bár aki nincs hozzászokva a gyalogláshoz, annak azért erős mindent besétálni. Viszont a várost "érezni" leginkább így lehet szerintem.