Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xellos

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Xellos 2009.02.24 08:27:41
ROFL-net Rekorder 2009.02.22 06:08:00
Xellos 2009.02.24 08:23:03
ROFL-net TALÁLKOZZ TIHANYIVAL! 2009.01.18 06:08:00
A Budapest TV lelkes figyelője (és feltöltője) Sheela567 kapott egy youtube üzenetet, amit továbbított nekem.Szia! Készítünk egy műsort, az egyik kereskedelmi csatornán, ami olyan emberekről fog szólni, akik vallási, vagy felekezeti, világnézeti kérdést tekintve az átlagtól…..
 Tipikus esete annak, amikor rengeteg apró szarsággal elrontják a játékot...Soundtrack: Bomfunk MC's - B-Boys & & Fly Girls ; Percy Sledge - When a Man loves a Woman..
A játék letölthető innen egy kis keresgélés után :PTÖRÖLT VIDEÓ..
Szerk: Tehát ez áll a dolog hátterében. Link..
ROFL-net Vallási műsor: A jó út 2008.08.19 10:43:00
Ajánlásra beraktam ezt a korábbi epizódot is. Már nem tart soká, aztán végre jöhetnek új részek :)  Best of Gábor:Ne pofázzzzááááá!Mennymáinnen te csaló!Igen,mester? ..
Nagyon frissen itt a "Református Ifjúsági Magazin" mai epizódja. Nem volt semmi. És az M1 mégis mit képzel, hogy 5 perccel később kezdi a műsort, mint ahogy azt ígérte??? Tűkön ültem már!   CSAK AKKOR OLVASD, HA MÁR LÁTTAD: Először is, ahhoz képest, hogy…..
Ilyen abszurd kérdés-válasz arányt még életemben nem láttam... Stoppereket elő... Ez a nő egy rejtély és valami még nyávog is a studióban.  ..
Zenit TV. Igen, igen...Nem tudom, vidéken is lehet-e fogni, de ha van egy olyan ultra-low-budget csatorna, amely a BP TV-vel konkurálhat, akkor az a Zenit. Rettenetes színek, műsorok, rendszeresen elcsúszó hang és olyan emberek... Hát... Na jó. Most megmondom mit csináljatok. Csukjátok be…..
Itt az új kedvenc műsorom. Ha vasárnap, akkor "Reformatus Ifjúsági Műsor".Szen-zá-ci-ós! Itt egy TELJES epizód. Ez a színészkedés lenyűgöző.   Ha már láttad! Csak pár gondolat a végére: Egy ilyen csaj SOSEM fog egy ilyen lúzergyerekkel járni. 2 évig aztán…..
Elvileg nem akartam szóvá tenni, hogy meglegyen a kedves rosscsontnak az az illúziója, hogy felálló kukival az "én nevemben" rendel már napok óta nem tudom hány szir-szart a cd galaxisból, azt remélve, hogy én most pánikszerűen fogok küldeni tiltakozó e-maileket... Hát…..
Én ezt a játékot csak ajánlani tudom. A grafikai hiányosságokat teljes mértékben pótolja a játék feeling-je és a pályák változatossága.Igaz csak kevés pálya van benne, de akkor is egy igazi klasszikus.+Letölthető ingyen…..
Ez a két Berlini fiatalember egy "Horrorcore" nevű rapet űznek, ami abból áll, hogy dalszövegeikben "gyilkolásról, felfalásról, erőszakról" dúdolgatnak. Hogy ezt alátámassza az egész, a klipekben legtöbbször nagyon exXxtrém hárdkór fegyverekkel kalimpálnak,…..
Utóbbi napokban sok videó volt a mágusról. Nehezen érthető, hogy mi az értelme ennek a műsornak, ha a telefonhívások nem emelt díjasak? Miért méri a végbélem működését? Jöjjön akkor a magyarázat. Minden telefonálónak közli, hogy halála szélén van, mert minden szerve 30…..
Hogyan is működik a fantasztikus mosógép fűtőszál? Én tiszta elhiszem amit mond. ..
Xellos 2008.05.09 21:05:09