Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NevelgetoTerelgeto

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Örülök, hogy újra vagány dolog lett reggelizni. Rajongok a bőséges reggelikért, és szeretem megadni a módját. Ha csak lehet, megpróbálok nyugodt körülmények között enni, élvezni az ízeket, a különböző textúrákat. És látom, más is imádja ezt az étkezést, tele az Instagram reggeliről szóló…..
NevelgetoTerelgeto 2018.05.04 18:48:10
@xbiciklis: Én nem értelek. 2 kiskamasz és egy 11 hónapos + mi szülők minden egyes reggel rendesen reggelizünk és kávézunk is, és még arra is figyelünk, hogy változatos legyen, ne csak mindig müzli tejjel. Uzsonnát is készítünk a két nagynak és legkésőbb 7.20-kor kilépünk az ajtón, hogy 7.50-re beérjünk a suliba (a 11 hónapossal együtt). Az elején még mi is amatőrök voltunk, de most már nem marad ki reggeli soha. 6-kor kelek én, a többiek 6.10 - 6.30 között. Télen a hidegben és sötétben nyilván nehezebb, de amióta süt a nap, nincsenek gondok. Kb 2,5 perc alatt van az asztalon az enni-, innivaló, ha frissen sütök sonka-tojást vagy tejbegrízt akkor max. 10 perc, mire mindenkié elkészül. 10 perc alatt megeszik (a müzlit tejjel kb. 2 perc alatt :-D ), ébredezünk, beszélgetünk és általában egész jól indul a nap. Elpakolás kb. 0,5 - 1,5 perc. Hol van ebben a bonyolult és mi borul?
Hovatovább szórakoztató látni, hogyan vergődik a Fidesz-kormány, hogy összehozzon egy icicike-picike kis találkozócskát az amerikai elnökkel...