Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csabazsee

37 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elöl nyílik! – hallatszik az utasítás. Más irányból fogom hát meg, erős rántás, és máris nyílik az elegáns, fekete öltözet. Kissé szokatlan a megoldás, az általam ismert legtöbb kávé csomagolását felül kell letépni. Látszik a csomagoláson, hogy nem csak a különcség az erénye, valóban jól záró,…..
Régóta foglalkoztat a kérdés, hogyan érdemes összerakni azt az edzésirányt, ami maximálisan testre szabható és képes végigkísérni egy emberéletet. Rengeteg alkalommal kapcsolódtam a sportokhoz, egy idő után szinte mindegyikben elvesztettem a motiváltságomat, mert legfőképpen a számokban mérhető…..
Budapest belvárosi Komplexében A Világ Múimái Kiállítás után most egy újabb kuriózumot csodálhat meg a nagyközönség. A JVS Group Magyarország ugyanis ezúttal egy letűnt civilizáció tárgyait hozta el hazánkba, az inkák aranykincseiből szervezett interaktív tárlatot. Az ünnepélyes megnyitóra…..
Régóta figyelem a magyar ékszerkészítők kreálmányait, jelenlétét és kulturális hatásait. A japán mokume gane technika egy több száz éves eljárás, amellyel különböző fémet rétegeznek majd az így kapott tömböt alakítják tovább. Márciusunk egy kissé szeles délutánján érkeztünk meg Budapesten a…..
Budapest belvárosában, a Bazilika szomszédságában egy hangulatos, modern bisztróra bukkantunk, ez a Brunch Bistro Budapest. Elhelyezkedése szempontjából mind a turistáknak, mind a budapesti lakosoknak kiváló megközelítésű, ráadásul legyen szó reggeliről, ebédről vagy vacsoráról, a Brunch Bistro…..
A babahordozás nem új keletű, modern kori hóbort. És nem is hóbort, hiszen számtalan áldásos testi, lelki hatása mellett, az egészséges hordozóeszközökkel édesanyaként is megőrizhetjük mobilitásunkat és aktívan tölthetjük babás mindennapjainkat. Mialatt a második kislányomat vártam, csupán a séták…..
A Tölcsibe jelenségről már egy korábbi cikkünkben beszámoltunk, ezúttal azonban a Kedvenc ízek a világ körül nevű kezdeményezés kapcsán írunk erről a különleges street foodról, mely méltán van jelen a legsikeresebb hazai street food éttermek között.   Emlékeztetőül, a Tölcsibe jelmondata a „20 cm…..
Mutatunk egy belvárosi, menő brunch helyet, ahol délután 2-ig választhattok a finomabbnál finomabb reggeli fogások közül, ezután pedig az a la carte étlapról rendelhettek egy könnyű ebédet vagy vacsorát.   A Cafe Brunch az Opera szomszédságában, az Andrássy úthoz közel található, egy kellemes…..
Beton. Ha erre a szürke, folyékony állapotában még formázható mesterséges építőanyagra gondolunk, akkor számtalan felhasználási lehetőség jut eszünkbe. Utak, hidak, épületek. Ritkábban gondolunk arra, hogy ebből a sokoldalú alapanyagból dekorációs elemek és bútorok szintén készülhetnek.  Azt hiszem,…..
Az ünnepekre való készülődés és hangolódás egyik fontos kiegészítője számomra minden évben egy ünnepi illat. Idén a The Body Shop Peppermint Candy Cane kollekciója vált a kedvencemmé. Véleményem szerint minden nő szereti a különleges és jó minőségű testápolókat, tusfürdőket és kézkrémeket, így…..
Kern Ági az a lány, aki gyerekkora óta vonzódik a szép dolgok iránt és ezt ki is éli a különféle kreatív alkotásainak köszönhetően. A Zenzero ékszermárka nevét, nemes egyszerűséggel az olasz gyömbér szó után kapta, pusztán azért, mert ez a hangzatos szó nagyon fülbemászó és Ági érzett benne annyi…..
A IX. kerület szívében egy eldugott utcában találtunk rá a Bonjour Cafe által árasztott nyugalomra. A sarokban megbújó kávézó igazán jó hangulatot kelt. Békés, csendes környezetben volt lehetőségünk egy egyszerű, de annál finomabb reggelit elfogyasztani. Amint beértünk, kellemes zene fogadott…..
Mindig lelkesen várom a decembert, hogy belekezdhessek az ünnepi előkészületekbe. Ilyenkor több fényre, csillogásra és meghittségre vágyom, és azt gondolom, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Karácsony közeledtével előkerülnek az adventi koszorúk, ünnepi dekorációk, égősorok. Az évnek ebben a…..
A karácsonyi készülődés első hivatalos vasárnapja után reggel arra ébredtünk, hogy pár óra múlva Pécsen, személyesen beszélgethetünk az Életszövő-ről. Alig vártuk, hogy megismerkedhessünk ennek a különleges tervezőnek a kreátoraival és kezünkkel tapinthassuk 2019 világát. Fényes kilincs nyitotta a…..
Beton...erről a szóról eddig a recsegő hang, az építkezések zaja és a betonkeverő örökmozgó tartálya jelent meg elmémben. A cement, kavicstörmelék és víz hármasából született meg a Bibe ékszer. Vasárnap Orsinál jártam a WAMP piacterén, hogy személyesen vehessem át négyszög gyűrűmet és háromszög…..
Teszteltem: Peeet Paracord férfi és női karkötői A kezünk, testünk egyik legfontosabb alkotórésze; érintünk, tapintunk, fogunk vele és a napjaink szinte minden pillanatában használjuk; természetes, hogy ősidők óta díszítjük. A férfi kéz precizitást, erőösszpontosítást és a védelem megvalósítását…..
Alig vártam, hogy elérkezzen az a nap, amikor az adventi koszorún meggyújthatjuk az első gyertyát. Kezdetét veszi egy csodás ünnepi hangulatú várakozás, hivatalosan is meg lehet hallgatni az első karácsonyi dalokat, elkezdhetjük begyűjteni az ajándékokat, felállítani a karácsonyfát, kitalálni az…..
Kikapcsolódok Teszteltem: Lamoppe 2018.06.13 12:45:40
Mózes Laura, a folyamatos fejlődés útján haladó tervező-/varróművész; párnahuzat; hátizsák; göngyölőszájú hátitáska; kompozíció-irányultság; egyedi függetlenség; saját mikrokörnyezet és még mi minden: LAMoPpe, lAmoPPe, lamOPpe, laMoppE... Több éve vágyakoztam rá, hogy olyan hátizsákom legyen, ami…..
Idén április végével és a napos idő beköszöntével újraindult a budapesti bringás szezon. Alig vártam, hogy felszállhassak a biciklimre és naponta közlekedhessek vele. Imádom a reggeli friss Duna illatát, ahogy a rakpart mellett elérem a Margit-hidat, majd áttekerek rajta és a pesti oldalon követem…..
Az alábbiakban pedig Sas Gabi első 10 kilométeres vivicittá futásának élményeit osztjuk meg veletek: últ szombat este elkészítettem citromos-mákos rizstésztámat, hogy felkészítsem testemet az első 10 kilométeres vivicittá futásomra. Vasárnap reggel 06:30: elindultam... Banánalapú turmixot…..
Bádi...2008-ban, amikor megláttam a reklámban, először a szó hallatán a téli hónapokban nagyon hasznos fehérnemű jutott eszembe, ami olyan, mintha fürdődresszt viselnénk, beborítja egész törzsünket és megvéd a hidegtől; közvetlenül a bőrünkkel érintkezik. Azóta 10 év telt el és a név szinte egyet…..
Kikapcsolódok Panini, a DeliRoller 2018.04.03 13:45:19
Ismételten vendégírói tollakkal ékeskedünk, fogadjátok szeretettel Sas Gabriella elmélkedéseit a paniniről! Olyan sokszor hallottam már ezt a szót; pékségben, bárban, Szicíliában, Milánóban a piacon: Panino/Panini – valamiért nem hagyott nyugodni a kifejezés, a mai napig az elsők között szúrom…..
Az alábbiakban vendégírónk, Sas Gabriella balatoni bringás útleírását hoztuk el nektek, fogadjátok hát szeretettel! 2018. március 21. reggel 8 óra, amikor a vonatunk Balatonkenese felé „lokol”. Azt tervezzük, hogy az elkövetkező 2 napban körbetekerjük a Balatont. Megdöbbenve tapasztaljuk, hogy a…..
Kérjük, ruhái levétele után feküdjön a programszabályozó által beállított hőmérsékletű padra! (Figyelmeztetés, nedves testtel tilos a padot igénybe venni az áramütés veszélye miatt!) A megfelelő hangutasítás (lásd Felhasználói útmutató, Hangutasítások, 13. oldal) kiadása után a RoboPress berendezés…..
A mogyoró termése értékes tápanyag: mintegy 60% zsírt, 14% fehérjét, 5 mg/100 g C-vitamint tartalmaz. Olajtartalma miatt 100 grammonként nagyjából 560 kalóriát tartalmaz. Ez a növényi zsiradék alapvetően telítetlen zsírsavakból áll, amelyek nem növelik a koleszterinszintet és nem károsítják az…..