Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyíregyi tirpák

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reflektor EgyüttP2018 2017.10.04 11:56:41
Jegyezzük meg a dátumot: 2017. Október 4-én újra összeállt az Együtt-P.   Ugyanúgy, mint 2014-ben.   Szabó Tímea kijelentette: "Aki erre nemet mond, erre a koordinálásra, hogy legyen esély az egyetlen jelöltre, nem a kormányváltásért dolgozik".   Mi csak annyit tennénk hozzá, hogy boldog…..
nyíregyi tirpák 2017.10.04 16:35:37
@Online Távmunkás: nem közös, koordinált: van ahol LMP van ahol együtt és igen van ahol szoci. Aki nem látja ezt be és abban gondolkodik, hogy 3-4-5-6 jelölt indul a fidesz ellen az már előre lemond a győzelemről és nem érdekli a kormányváltás csak a saját pecsenyéje...
Vannak ezek a népszavazási kezdeményezések. Amik vagy tényleg csak időpocsékolásnak tűnhetnek egyesek szerint vagy éppenséggel csodafegyvernek mások szerint. Az biztos azonban, hogy az ellenzéket mobilizálni képes lehet – ha szervezett és a választásokig pontosan végig is vezetik a szervezői. Az…..
Már tavaly novemberben megérkeztek Nyíregyháza új, környezetbarát, gázüzemű autóbuszai. Eddig azonban egyetlen utast sem szállítottak a szabolcsi megyeszékhelyen az új buszok, ugyanis utasszállítás helyett inkább az MAN telephelyén védik a betont az esőtől...
nyíregyi tirpák 2017.03.09 23:23:15
www.atv.hu/videok/video-20170309-meg-varni-kell-az-uj-buszokra

A város szerint minden rendben:

Az üggyel kapcsolatban a Fidesz nyíregyházi szervezete is megszólalt:

Lövei képviselő úr ismét úgy tesz botránykeltő nyilatkozatot, és vezeti félre a közvéleményt, hogy közben tudnia illene, a város a tervezett ütemben halad a buszok beszerzésével. Közgyűlések sora foglalkozott a témával, képviselő úr felelőtlen nyilatkozata pedig biztosan nem segíti a közlekedési társasággal fennálló vita rendezését. Érthetetlen, hogy képviselő úr évek óta egyetlen nyíregyházi sikernek sem tudott örülni, így felmerül a kérdés, kit és mit képvisel 1%-os támogatottságú pártjával?