Regisztráció Blogot indítok
Adatok
halalamavra

5 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Terepasztalbontás 2006.12.08 19:00:00
Nem szeretem magamat ismételni, írtam már a vasútreformról eleget itt meg itt is. Az egy tucatnyi utast kiszolgáló mellékvonalak megszüntetése, illetve a Volán és a MÁV összehangolása olyan része a reformnak, amivel szinte lehetetlen vitatkozni. Ez nem terepasztal, hanem ország;…..
Halál a MÁV-ra! Lost in fog 2006.11.29 23:52:00
Attól tartok, ma elveszett egy egész szerelvény valahol Szolnok és Cegléd között... A 8:04-es 2517-es zámú szerelvény egyszerűen nem érkezett meg. Néhányan tudni vélik, hogy a vonat elindult Szolnokról, de Albertirsa, Pilis magasságában már nem tudott róla senki. Bár alig volt a…..
Szeretném leszögezni, hogy imádom a vasutat. Egy dolgot utálok benne, hogy Magyarországon ez sem működik rendesen. Egyrészt mert állami, másrészt mert mammut. Szerintem. Ebben a blogban, az átlaguser, magyarul az utas öntheti rá dühét, haragját, nemtetszését a mi kis…..
halalamavra 2006.11.28 22:43:44
Halál a MÁV-ra! Köd van, na 2006.11.28 22:41:00
Így hát biztosan sokkal-sokkal lasabban kelll menni. Ezért a 32 perc késés Szolnoktól Bp-ig, egészen biztosan teljesen normálisnak tekinthető.Ez úgy működik, hogy ilyenkor ugyanaz a vonat megy vissza, ami beérkezik a Nyugatiba. Beér óra-ötvenkor visszaindul 35 perc múlva,…..
Ennyi kelett csak, hogy beinduljon a gépezet, na. Ez amolyan lepkeszárny -->hurrikán effekt (szeretném hinni), a lényeg, hogy valami megmozdult ottan.Először is leépítenek tízezerrel. Ez örvendetes, hiszen az üszkös végtagot le kell vágni (kérdés, hogy tényleg üszkös-e?), de…..
Nos, nem is ébredhet kellemesebben ez egyszerű antimávos, mint hogy kedvenc lapjai szumma két cikkel is adnak a vasúttársaság arcának.Ebben itten éppen nagyszerű gazdasági és közlekedésügyi meg köenyzetvédelmi meg informatikai miniszterünk szájába lépnek bele, kinek az az…..