Regisztráció Blogot indítok
Adatok
On the run in the Big Apple

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Nem tudom, hogy jó jel-e, hogy random elkezdtem magyarul beszélni egy deliben, ahova hajnal 3kor betántorogtam pop tarts-ot venni, mindenesetre azzal hitegetem magam, hogy az agyam annyira ráállt az angolra, hogy észre sem veszem, éppen milyen nyelven szólalok meg. Ha lenne egy…..
Amikor 10 körül felülök a bringára, Angel meg a haverjai már mosnak egy autót, vagy egy spanglival lazulnak a horgászszékekben. A Moore street felé kellene mennem, de nem szeretek a 22 emeletesek közötti kis utcákon kanyarogni, ezért inkább elgurulok a Green Marketig, veszek egy nagy levegőt,…..
Teljesen hivatalos, hogy az új kedvencem a spirituális gyertya biznisz. El szoktam játszani a gondolattal, hogyan írnám körül azt a (szerintem) családanyát, aki esténként tuti ami tuti meggyújta a tévé tetején lévő 'lottóötöst fogunk nyerni' gyertyát, aztán átkapcsol a The Price is Right-ra, és…..
via GIPHY Első hét kész. Én is kész vagyok. Ez nem a mélyvíz volt, hanem a Porkchop gejzír. Azért remélem bennünket a végén majd kipecáznak, nem úgy mint azt a csóri csávót tavaly. Queens és Brooklyn határán, Long Island Cityben van egy jópofa hat emeletes co-working épület, aminek a teljes…..
Hétfő reggel. Gondoltam azt mondom, hogy a két hét kihagyásnak szándékosan egy irodalmi kerettel akartam elvenni az élét. Remélem működik. Egyébként az van, hogy annyira sokat mentünk, hogy képtelen voltam összefüggően írni, csak sorokat írtam fel napközben a füzetembe, vagy a telefonomba. Az…..
on the run in the big apple Első 2017.03.09 16:51:34
Hétfő reggel. Egyelőre turista üzemmódban, Dórival. A város hatalmas, nem tudom milyen esélyekkel indulok, ha tegnap a MET-ből 4 óra alatt 5 vázáig meg 3 szarkofágig jutottam, mert már a Temple of Dendur-nál leragadtam. Próbáljuk megfogni a város feelingjét, a sok hülye filmes prekoncepció miatt…..
On the run in the Big Apple 2017.03.24 14:36:36
@zsofka54: vettem! :D ...és bakker egyébként sokar vacakoltam a képekkel, de állítólag új feature lesz, hogy lehet majd albumot csatolni, meglátjuk.