Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kalman866

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Felmegyek az én Atyámhoz és a ti Atyátokhoz, az én Istenemhez és a ti Istenetekhez.” A Társulat azzal érvel, hogy „Mivel Jézusnak volt Istene, az ő Atyja, így nem lehetett egyidőben ugyanaz az Isten.” - Kell hinned a Háromságban?, 17. o...
"Levélírókampány az oroszországi Jehova Tanúi érdekében (Sorry, tesó: Levélírókampány a Watchtower érdekében) Útmutató 2017. március 20. · Foglald imába, ha szeretnél részt venni a kampányban (1Tim 2:1–4). · 1Timóteusz 2 Mindenekelőtt tehát arra buzdítok, hogy könyörgések, imák+, közbenjárások,…..
Mindenki tudja, hogy Jehova Tanúi Abaddon sáskáinak kiáltották ki magukat. Azt azonban kevesen tudják, hogy a négy angyal, aki tartja, majd parancsra elengedi a föld 4 szelét, szintén Jehova Tanúi közül kerül ki. Nézzétek, mire is gondolok: "Ahogy a felkent János osztály hatalmat kapott, hogy…..
Kalman866 2017.03.08 20:00:27
Kedves Századik Juh!

Sajnos nem találtam más lehetőséget a kérdezésre, ezért elnézésed kérem!

Köszönöm a blogodat!
Nagyon sok olyan információ, élettapasztalat leírást olvastam ami erőt ad!

Egy kérdéssel fordulnék hozzád.

Véleményed szerint megalapozott e az alábbi videó tartalma? (szabadkőműves befolyás)

www.youtube.com/watch?v=V136gekOA0Y&t=610s

Valamint ebből adódóan létezhet e, hogy okkult befolyás áll a JT szervezet hátterében?

A fenti téma azért érdekel mert több mint másfél éve olvasom a blogodat és a számtalan téma, kommentek azt bizonyítják számomra, hogy nem lehet Isten áldása ezen a gyülekezeten hiszen burkoltan folyamatosan megalázzák Jézust, ami a szabadkőműves mozgalom alap pillére.
Ez a szellem szerintem a mai napig érezhető a gyülekezetben, habár az erre utaló jeleket eltüntették és számomra valami megfoghatatlan "szellem" járja át a JT-tanuit ami szerintem nem Krisztusi.

Várom megtisztelő válaszod!

Köszönöm!

Kálmán