Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kecske a Fosztogató

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jonathan Allen,  DT #93 Alabama Allen TOP-10es tehetség fixen. Egyszerűen egy szörny félelmetes milyen nyomást tud generálni a fal belsejéből. Egy Fletcher Cox, Gerald McCoy hibrid ez a srác, hatalmas nyomást gyakorol melyben segíti a kézhasználata ami talán a legjobb a D-line felhozatalból.…..
Pár nap és kezdetét veszi az NFL 2017-es Draftja. A legjobb egyetemi játékosok már tűkön ülve várhatják melyik csapat választja ki őket az első nap. Nézzük meg kik azok akiknek esélye lehet, hogy az első körben elkeljenek. A belső linebackerek az utóbbi években kiszorultak az első körből. Vajon idén…..
Leigazoltuk a korábbi elsőkörösös BUST QB-t, EJ MANUELT ! A Billsnél hatalmas csalódás volt, tekintve a korai picket amit rá áldoztak, de backupnak korrekt lehet, mivel Cook még nem kész az NFL iramára. Reggie McKenzie zsenijét dicséri, hogy bagóért 1 évre 775 ezer $-ért érkezett...
Bár nem sok minden van amit értékelni lehet..... Nagytakarítás volt a csapatnál, legtöbb szabadügynökünk elengedtük.  Nate Allen a Miami Dolphis játékosa lett 1évre 3.4 millió $-ért. Daren Bates a Titans játékosa lett. 3év 6 millió $ amiből 1 millió a garantált összeg. DJ Hayden Detriotba tette…..
Volt Vikings játékos lett a Raider Nation új tagja...
Újabb balhé a kiváló pass rushertől......
Már csak az a kérdés, hogy az okosan építkező Fosztogatók, hajlandóak lesznek megadni neki amit szeretne... A Raiders a legtöbb szabadügynökével nem hosszabított köztük több az elmúlt években meghatározó játkossal.Közülük az egyik Mychal Rivera TE (4 év fosztogatóként 10TD 1400yard). Rivera…..
Az utóbbi pár napban felröppent a hír, hogy Adrian Peterson (7 Pro Bowl, 5 első csapatos All Pro) után érdeklődik a Raiders illetve a Sehawks, ha már az öreg Billnek nem kellett Bostonba és a Vikings sem tudta újraszerződtetni kedvezőbb feltételekkel. A Hawks állítólag mégsem érdeklődik annyira, a…..