Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Justy

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez itten kérem szépen egy összeharangozó. Vagy befoglaló, ahogy jobban tetszik. A 15. forduló eseményei mellett már a 16. fordulóról is szót ejtünk, előbbiben ugyanis kifejezetten izgalmas dolgok történtek, utóbbiban pedig kifejezetten izgalmas dolgok fognak történni (mégsem…..
A múlt heti papírforma eredmények után, a hétvégén emeljük a csapásszámot. A nagyok legalább egy fokkal nehezebb ellenfeleket kapnak most, lesz kiesési rangadó, és erre a fordulóra is jut egy "harc a kupaindulást erő helyekért". A beharangozóban a vágyainkat most is az…..
Nou San Trafford A csoport beharang 2008.06.07 12:06:00
Az A csoportban egy házigazda, egy esélyes, egy outsider és egy félkarú óriás található, akik közül bizony az egyik simán elődöntőbe jut, ahol a németekkel küzdhet majd meg a döntőbe jutásért. A két ág közül ez a gyengébb, ez nem is vitás, ugyanakkor egymilliószor…..
Miután a Barcelona Scholes elintézte, hogy már idén legyen 39. forduló külföldön a PL-ben, máris újabb háromnapos dzsembori előtt állunk. Nagyon számolgatni senkinek sem kell. Aki benn akar maradni, annak nyerni kell. Aki bajnokságot akar nyerni, annak nyerni kell. Aki meg akarja…..