Regisztráció Blogot indítok
Adatok
műsorvízió

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyár közepén került először képernyőre hazánkban a "Piszkos pénz, tiszta szerelem", mely pár hét alatt a nézők kedvence lett. Ma már részről részre több mint százezren követik figyelemmel az Izaurán, egy kábelcsatornán a rendkívül izgalmas, akcióban és mesteri magyar hangokban gazdag török sorozat…..
A férjem védelmében egy meghatározó, sok tekintetben újat mutató sorozat volt, amely hét évad után ért története végére. A remekül megrajzolt és a színészeknek köszönhetően érzelmekkel feltöltött karaktereket nem szerették volna elengedni, ezért kreáltak egy új szériát, egy kvázi folytatást, mely…..
Októbertől egy újabb, ráadásul egészen kivételesen szép, mutatós török sorozat került a hazai tévés palettára. A Bosszú vagy szerelem azonban nem csak látványsorozat, és a részről részre egyre inkább szövevényessé, drámaibbá váló történetnek a magyar szinkron ad igazi mélységet és erőt. Arina…..
Egy újabb kiváló szakembertől búcsúzik a szinkronszakma.  Szőnyi István évekig dolgozott Hazai György asszisztenseként. Együtt készítették többek között a Knight Rider, a Dallas és még sok szenzációs film és sorozat magyar változatait. Részt vett a Holt költők társasága, az Éjszakai rohanás, az Én,…..