Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mikula László

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus tovább száguld a lejtőn, a zebramezes csapat ezúttal a Hellas Verona otthonában ért el 2:2-es döntetlent, s mindez azt jelenti, hogy amennyiben az AC Milan holnap győzni tud a Monza ellen, a milánói csapat átveszi a tabella második helyét a torinóiaktól. "Realista vagyok. Két pontot…..
Gyors brassói A gyors brassói, kb. fél óra alatt készül el, pulykahúsból is el lehet készíteni. Ha sertéshúsból készítjük (lapocka, tarja, comb, karaj), akkor egy kis vízzel tovább kell dinsztelni. Ebédre savanyúsággal kiváló és nagyon finom. Általában minden gyerek…..
A kerékpár egy emberi erővel hajtott kétkerekű jármű 19. századi kifejlesztése után fokozatosan nyerte el a mai formáját. Egykerekű típusát monociklinek, háromkerekű változatát pedig triciklinek hívják. Kerékpár szavunkat a világhírű magyar sportember, az első magyar úszó, első magyar sportlap…..
Erre kattintva a tanulást, tanítást segítő linkekre bukkanhatsz! Jó böngészést! Erre kattintva a tanulást, tanítást segítő linkekre bukkanhatsz! Jó böngészést!..
Gasztronómia felsőfokon Tankocka 2017.03.21 18:21:01
Egy újabb online szerkesztőt szeretnék bemutatni számotokra. Nagyon jó feladatokat lehet a segítségével létrehozni, csupán a fantázia szabhat határt. A saját tankockámat szeretném megosztani Veletek, amit IDE kattintva érhettek el. Jó szórakozást!..
Gasztronómia felsőfokon Prezi 2017.03.21 18:11:45
A mai napon újabb ismeretekkel gazdagodtunk, amelyek alkalmazásával lehetőségünk nyílik a tanórák színesítésére. Nagyon hasznos online szerkesztő, amelyet bármikor és bárhonnan könnyedén elérhetünk. A saját prezim megtekintéséhez katt IDE!   Jó szórakozást hozzá!..
A sushi főtt, ecetes rizs, amit leggyakrabban hallal vagy más tengeri eredetű élelmiszerrel együtt tálalnak. A szó a közhiedelemmel ellentétben nem nyers halat jelent, bár ez is gyakori összetevője. HOZZÁVALÓK: 6-8 rúdhoz: 25 dkg rövidszemű rizs 3 dl víz 3 ek rizsecet 2 tk cukor 1 mk…..