Regisztráció Blogot indítok
Adatok
getter

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következőkben DRuNKeN MaSTeR mávos élményeit olvashatjátok: Új város, új élet, új munka. És mindezzel együtt egy új utazási mód is. Eddig Veszprémből és Dunaújvárosból is busszal jártam haza, a vonatot és a gyönyörűséges MÁV szolgáltatásait csak ritkán vettem…..
Most komolyan nem tudom mit akart a MÁV azzal mondani, hogy minden évben elvégzik a gyomírtást. Vajon hol? Mikor? Mivel? Mert egy héten belül két ilyen postot is kaptam. A takarítás úgy látszik megint olyan céghez került, akinek alkalmazottai biztosan merev hátú droidok, akik nem…..
Igen végülis a klíma csak 28-30 fokos kinti meleg esetén kell. 35 fok felett felesleges, de a MÁV-nak van pofája elkérni az IC pótjegyet mondván komfort (koszi Fedup Sári) szolgálatást fizetünk. Oké úgy látszik a csoportos izzadás (nem gruppen) egy akváriumban is az. Istenem,…..
Ismét kővel dobáltak meg egy vonatot. Szeghalmon a Füzesgyarmat felé tartó vonatot találta el a kő. Szerencsére személyi sérülés nem történt. Csütörtökön az esti órákban Szeghalom belterületén eddig ismeretlen személy a Füzesgyarmat irányába haladó vonat szélvédőjét…..