Regisztráció Blogot indítok
Adatok
waszabi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már egy ideje ismét írok, és gondoltam nemsoká bejelentkezek egy nem tervezett folytatással, de aztán az élet közbeszólt. Úgyhogy nem ezzel gondoltam visszatérni az írós blogomra, de egyszerűen kikívánkozik belőlem. Mert máshol ennyire őszintén nem tudom leírni. Röviden egy kis közvetlen…..
Figyelmeztetés: A sorozat enyhébb horrorba hajlik az események előrehaladtával. Szexuális erőszak és gyilkosság is előfordul benne. Arachnofóbiában szenvedőknek nem ajánlom. A lány egész testében remegett, a szeme égett a sírástól, a nagyajkai és a hüvelye sajogtak attól, amit Lathr tett vele.…..
Figyelmeztetés: A sorozat enyhébb horrorba hajlik az események előrehaladtával. Szexuális erőszak és gyilkosság is előfordul benne. Arachnofóbiában szenvedőknek nem ajánlom. Enna próbált nem tudomást venni arról, ahogy Nisha a kávéja mögül bámulta.– Hova mész? – szegezte aztán neki a kérdést a…..
waszabi 2018.01.05 21:37:40
@JuS: Azt is nagyon várom :)
Még az "Ugye csak álmodram?!" című regényre gondoltam hogy annak lesz e folytatása?
waszabi 2018.01.06 00:29:46
@JuS: Nem kell sietni semmivel :)
Legyen meg a pályázatra a regény. ;)
Sok sikert hozzá! :)
MostlyIntrovert Végre vége 2017.12.07 14:21:19
Főnökasszony még egy csicskát akart. Nem kapott. Felmondott nekem. :DKicsit megelőzött, de legalább van időm kipihenni magam az ünnepekig. Szegény kolléganőt sajnálom, de az ő döntése, ha tűri azt a kihasználást, ami náluk folyik. Pedig rászorulva nincs, és ő is kiakadt már a szabadsággal való…..
Az egész ezzel a rohadt munkahellyel kezdődött. Meg a hétfői hideg irodával.Úgy saccperkábé másfél hónapja beteg vagyok... ami tény, hogy már korábban kezdődött, de az első betegség után nagyon nem tett jót gyógyulófélben végigfázni a számítógép előtt ülve röpke öt-hat órát. Mindegy is, a lényeg,…..
MostlyIntrovert Utálom 2017.11.01 23:29:23
Utálom a jelenlegi munkahelyemet. Utálom, hogy nem járhatok a kényelmes ruháimban, utálom, hogy fél napon át fáznom kell, utálom, hogy geci sokat kell a monitort bámulnom, utálom, hogy fáj a hátam és a vállam, egész nap be vagyok zárva, nem tudok nyugiban zenét sem hallgatni... És az se tetszik,…..
waszabi 2017.11.05 21:51:38
@JuS: akkor jó azt hittem csak nekem mutatja így :)
Másnap reggel Víla kótyagos fejjel ébredt. Nehezen mozdult, remegett keze-lába, amikor megpróbálta ülő helyzetbe tolni magát, így inkább fekve maradt. Ahogy lehunyta a szemét, a különös álomképek hirtelen újra magukba szippantották, alig engedve visszatérni az ébrenlétbe.– Ébredj – rázta meg ekkor…..
InspiredByFantasy Infók 2017.08.28 23:30:56
Lesz új történet... belátható időn belül. :DValamikor a hét vége felé számítsatok rá. Ha addigra mégsem készülne el, akkor majd a jövő hét elejére. És most kicsit beleragadtam az előző fantasy hangulatába, szóval ez is olyasmi lesz. Update 09.02.: Végül két részre szedem a sztorit. Az első belőle…..
waszabi 2017.08.28 23:47:42
Frissítve: 2018. augusztus 27. Fél év. Hat hónap. Huszonhat hét. Száznyolcvankét nap. Vagy legalábbis nagyjából annyi... úgy saccra tényleg fél év telt el. Nem emlékeztem a pontos dátumra, amikor ott jártunk, visszakeresni meg nem akartam. Ugyan kit érdekel?! Akkor ősz volt, mostanra viszont már…..
waszabi 2017.03.10 21:09:49
@JuS: köszönöm a válaszod:)
hát kitartás :)
nem baj ha lassan készül, én türelmesen várom :)