Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eliza Rózsa

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rossz szomszédság török átok, tartja a mondás, és valóban sokan úgy érzik, hogy el vannak átkozva, ha szomszédjuk zajos, problémás ember. A kert a legtöbb embernek a nyugalom szigete, a pihenés, vagy a kikapcsolódást jelentő kerti munka színhelye. Ha a közvetlen közelben…..
Eliza Rózsa 2017.03.06 15:47:13
A kertszomszédunk évek óta szólítgat bennünket, hogy vágjuk ki a kertből a fákat, mert azok"elzárják tőle a levegő"! Nincsen nagy növésű fa a kertünkben, illetve a kerítésükhöz közel lévő sem. Mivel meguntuk a folytonos piszkálódást, pár fát kivágtunk. A kerítéshez legközelebb lévő fa 6 méter távolságra van, gally nem hajlik át hozzá. a tavalyi évben egy szombat reggelre arra ébredtünk, hogy valaki rendesen megkopasztotta a meglévő fákat és bokrokat, a rengeteg zöldhulladék is ott maradt. Mint egy másik szomszéd jelezte, egy férfi átmászott motorosfűrésszel a fenti szomszédtól és ő végezte a munkát. utóbbi szomszéd szólt neki, hogy ebből baj lesz, de a munkás állította, hogy a megbízók ezt megbeszélték velünk! Bementünk a Rendőrségre, ahol az ügyeletes azt mondta, hogy rendezzük el békésen, ne akarjunk bíróságra járni....természetesen nem voltunk ekkor már szomszéddal beszélőviszonyban. Mos a szomszéd hívott telefonon, hogy ő fizet mindent, de ezt és ezt a fát, díszcserjét ki kell vágni, ő szerez embert aki megcsinálja! Ugyanis ő nem bírja elviselni a mi növényeinket, mert szerinte sok van... Közöltem vele, hogy nagyon megbántam, amiért nem kértem a tavalyi évben a rendőrségi eljárás lefolytatását, mert látom, vérszemet kapott. Semmi köze hozzá, kinek hány növény van a telkén, a megengedett ültetési határon jóval túl vannak. Ezt meg sem hallgatta, csak azt ismételgette, hogy értsem meg, nekem semmibe sem fog kerülni az egész!
Úgy gondolom, hogy ez már túlmegy minden határon. nem akarok veszekedni, sem pereskedni, de az én telkemen ő ne akarjon garázdálkodni. Tartok tőle, hogy mégis megismétli a tavalyi akciót, de akkor tényleg fel kell jelentenem.