Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wildrain

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A miért nem dolgoznék a Mekiben c. írásra reagálva szeretném leírni a történetemet. Diplomás, nyelveket beszélő 31 éves lány vagyok Bp-ről. Szüleim már nem élnek, rokonom nincs, barátom, mikor megtudta, h munkanélküli lettem: elhagyott, így anyagilag nem tudtam kire…..
A franchise legkisebb gyermekének első, bizonytalan lépéseit nagyon lelkesen követtem, sőt, nekem a pilot kifejezetten tetszett, a har,adik, sivatagos résszel sem volt semmi bajom, én szeretem, ha egy sorozatban szívnak a szereplők, legyen kínlódás és szenvedés, dolgozzanak meg a…..
Nem az én hibám, hogy megint maratonozgatunk, de seth_greven parádés válogatása engem már akkor elszórakoztatott, amikor egy másik helyen olvastam, annak ellenére, hogy sajnos a 24-ből egy kockát sem láttam (még). Az ötödik szezon DVD-változatáról van szó, nem fansub, hanem…..
Agyvihar Nő az űrben 2008.11.24 07:40:00
Egy nő elvesztett egy táskát. Ebből még nem lesz címlapos hír, de ha az űrben teszi, akkor más a helyzet. Heidemarie Stefanyshyn-Piper november 18-án űrséta közben vesztette el a szerszámos táskáját. Egy nagyobb táskából cibálta éppen kifelé, és miután kihúzta,…..