Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pócz

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy egyszerű kérdést intézett az Együtt-PM politikusa, Dorosz Dávid a belügyminiszterhez. “Magyarázzon már el legyen szíves néhány furcsaságot a korábban eladott biztonsági cégével kapcsolatban miniszter úr!” A kapott válasz már szinte előre borítékolható, és tartalmazni…..
Pócz 2013.09.24 12:35:14
@ekszvájzed: Pardon, de azt gondolom erről, hogy ezek az emberek teljesen mindegy, kinek a szimpatizánsai, mert ők csak egyféle oldal hívei, s ez az oldal a money side, ami azért gusztustalan, mert sajnos nekik minden mindegy, csak a zsebük dagadjon.
Pócz 2013.11.10 20:36:17
@ekszvájzed: Igaz minden egyes szavaés a mögötte sejlő gondolatai is-szerintem.
Pócz 2013.09.23 11:51:55
@EdinaEdina: El a kezekkel Budai elvtárstól-ne bántsák azt a talpig becsületes úriembert. Nem is fordulhat meg senki fejében, hogy a jelenlegi kormány jolly-jokere egy ilyen akcióban részt tudna venni. Nézzék meg milyen nyílt tekintetű, egyenes hazafi.Egy ilyen ember, aki a drága idejét nem kímélte akkor sem, amikor elszámoltatási kormánybiztosként üldözte azokat a bűnözésre hajlamos baloldaliakat, hát még most, amikor rendbe fogja tenni az ország mezőgazdaságát. Hagyjatok neki egy kis időt, és csodákat tesz.