Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A kávéautómata előtt mind egyenlőek vagyunk...

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak úgynevezett társadalmi konvenciók. Mint például a lélegzés… Tényleg volt valaki a kipróbálta mi van ha 5 percig nem vesz levegőt? Lehet semmi. Azért az valahol ciki lenne ha kiderülne, hogy nem lenne tőle semmi bajunk. Persze vannak ennél szofisztikáltabb konvenciók. Mint pl., hogy reggel…..
  Minden váltás nehéz, ráadásul idővel az emlékek megszépülnek, úgyhogy be is linkeljük ide gyorsan a Citibankos Homár-posztokat, de azért levélírónkat tényleg jól megforgatta új bankja. Kedves Homár és Homár Olvasók! A Citi-Erste váltás áldozataként ragadok billentyűzetet, és reménykedem, ha…..
A kávéautómata előtt mind egyenlőek vagyunk... 2017.03.28 11:44:50
@Manyecs: Hilda 100%, hogy sosem olvassa a posztokat amiket kirak
Lesznek olyan cikkek, amiknek az összefoglaló neve Déli Drájver lesz. Szörnyű cím tudom. Én is utálom a szójátékokat, az alliterációkat és egyálalán minden olyasmit ami csak egy rendkívül szűk réteg számára értelmes. Igaz utóbbi lehet hogy azért van mert én sosem vagyok tagja ezen rétegnek, mert…..
Nem vagyok a névválasztások ásza. Mondhatni eléggé valószínű, hogy aki a blog címét olvassa, az már ezt a szöveget nem fogja, mert elment az élettől is a kedve. Aki esetleg mégis itt maradt még, azt őszintén szólva nagyon érdekelheti, hogy mi ez a blog, szóval a tárgyra térek. Fogalmam sincs. Ezt a…..