Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vargasanyigól

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előzmény: 10 hónapnyi lakóautós útra indulunk Közép és Dél-Amerikába, de először a lakóautóval az Usában ismerkedünk meg, és el is töltünk pár hetet a nemzeti parkokban                   Az indulásunk előtti hét igen intenzíven, és ennek megfelelően érzelmileg és fizikailag is kimerítően telt.…..
vargasanyigól 2018.10.10 21:15:51
Nou San Trafford Mocskos Oranje! 2010.07.09 12:20:00
Ismét elővettük tudományos, objektív és szőrszálhasogatóan alapos módszereinket, amellyel feltártuk azokat a tényeket, amelyek alapján biztosra vehető, hogy ez a csapat nem nyeri meg a VB-döntőt. Nincs kedvünk kiszámolni, hány év múlva önti el a tenger teljesen Hollandiát, de…..
Elanot a 67. percben rúgta agyon a szimpatikus Tiote. Szerencsére a korábbi gólöröménél megmutatott lábszárvédőt visszatette a helyére, így képes volt megvédeni lábát a tripla, spirális, zúzódásos, horrortöréstől. Az orvosok szerint 2-3 nap kihagyás kell neki, súlyos…..
Ott van közvetlenül Magyarország fölött, fővárosa Bratislava. Kis ország, még kisebb lakossággal, így várhatóan a lelátón is fölényben leszünk. Matjaz Kek, a szlovének szövetségi kapitánya a sajtótájékoztatón az általunk képviselt játékerő mellett kihangsúlyozta…..
Aki kétszer egymás után úgy el tudja bizonytalanítani a Barcelonát, hogy a címvédő jobban hajaz a Schalkéra, mint bármikor története során, annak a BL-döntőben a helye. Aki 90 percet lehoz úgy a Barcelona ellen, hogy a hat trófeát birtokló csúcsklubnak hazai pályán…..
Mi volt a legcikibb a 2010-es választásban? Az OVB összeomlása? A Fidesz-henger? A szakállas szociológusok leváltása multiknál dolgozó, de multiellenes ördögpálcásokkal? A halálosan fejbebotoxozott Lendvai Ildikó kataton kubatovozása?  Egyik sem jutott a közelébe sem annak…..
1887 novembere. A Plumstead park felé biciklizik a Tottenham Hotspur Football And Athletic Club gimnazista srácokból álló csapata, hogy megmérkőzzön a Royal Arsenal nevű lőszergyár melósaival, egy barátságos mérkőzés keretében. A meccset 1-2-es vendégvezetésnél, 15 perccel a…..
vargasanyigól 2010.04.14 11:47:15
Tömören a forduló lényege: ha kikap Kecskeméten a Diósgyőr, akkora ponthátrányba kerül az éllovasokhoz képest, hogy már matematikailag sem lehet bajnok. Nyilván a Tornyi-Tóth László-tandemnek ennél van komolyabb problémája is, például megállapítani, miért nem lő gólt a…..
Hamarosan lesújt a végzet a FourFourTwo-ra, pedig hogy mekkora kár érte, azt most mindjárt jól be is bizonyítjuk. Az legjobb focimagazin az NST-n is kifogyhatatlan lendülettel folyó disputát a lehető legélvezetesebb módon prezentálva összeültetett egy olasz, egy spanyol és egy angol…..
Az Antikrisztus, a Bárány, annak imádása, és a huszonnégy vén után az éterbe hatol az újabb apokaliptikus motívum: huszonnegyedszer zakatol a Rorschach. Rendületlenül keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé,…..
vargasanyigól 2009.12.20 20:01:18
Roberto Mancinit nevezték ki a Premier League-ben játszó Manchester City új menedzserének. Az olasz szakember Mark Hughest váltja a kispadon, akinek a gyenge szereplés miatt kellett távoznia - szólt a rövid hír a hazai sport-portálon. Egy újabb gyöngyszem az arab tulajdonosoktól. Egy…..
Kiderült, kiknek zubog a vérében a bohócliga. Bori és Pollák az ősi ellenséghez igazolt, ha ennek maradt bármilyen jelentése egy olyan világban, ahol ezer ember jár MTK meccsre. Azok, akik emlékeznek Horváth Andrásra talán nem lepődnek meg, ha kiderül, hogy a hetedik fordulóra…..
Néhány órával a meccs után még nehéz felhőtlenül örülni a harmadik helynek, de majd megtesszük holnap, legkésőbb holnapután. Nagyon drukkoltunk a kicsiknek, csak valahogy ez a hitvány egy-null default a digóknál, ráadásul a győzelemhez szükséges mázli ezúttal a túloldalnak…..
A hétvégén kezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság, amelyen sajnos a magyar válogatott most sem vesz részt. Az évek óta tartó sikertelenségi széria nyilván mélyebb okokra vezethető vissza, nekem az jutott eszembe, hogy talán a válogatott mezével lehetnek problémák. A mi…..
Melyik jelenleg a világ legerősebb csapata? A spanyolokat legelvakultabb rajongóik sem tennék most az első öt közelébe sem, az olaszoknál égszakad és földindul éppen, a Bayern ellenőrzőjéből pedig kilóg az oroszból kapott hatalmas karó, a többiek pedig szinte szóra sem…..