Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Z04RD

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tíz év telt el azóta, hogy a hollywoodi forgatókönyvírók elmentek sztrájkolni, aminek egy fél tévés évad itta meg a levét. Meg mi, nézők, ugye, de megértem, hogy sztrájkoltak, fizessék meg a munkájukat tisztességesen. A Deadline beszámolója szerint a hamarosan lejáró kollektív szerződés megújítása…..
Z04RD 2017.03.07 10:36:33
@Hizdahr zo Loraq: Annak már mindegy. Amióta megelőzték a könyvet és Martin nem fogja a kezüket, azóta vannak bajok. Az utolsó évad nem a történet miatt lett hú de húha, hanem mert volt benne jó pár látványos rész, jelenet, amihez nem író kellett, hanem pofán kellett vágni pár millió dolcsival a maszkmestereket, CGI-osokat, díszletépítőket, kaszkadőröket, és máris ki volt töltve a műsoridő, a nyálunk meg csorgott a látottaktól. Félreértés ne essék jó, hogy van A kategóriás mozihoz fogható látványtechnika akár a GoT-ban vagy bármely más népszerű sorozatban, de Havas Jon ébredése óta nem érzem én azt a képedbe mosolygok, de hátba szúrlak jellegű intrikát a sorozatból, mint korábban. Egyébként a GoT-t már forgatják, és nem epizódonként veszik fel, így ha nem is 100%-os de legalább 80-90%-ban végleges forgatókönyvnek kell lennie mostanra, azaz a kedvenc sorozatunk nem ezen fog elhasalni. :)
Ha mégis, majd telenyomják "eyecandy"-vel. :)
Tessék kitalálni, milyen címet adott az MTVA annak az anyagnak, aminek a leadjében ők maguk írták ezt: Több mint 30 spanyol nagyvárosban ezrek vonultak utcára vasárnap, hogy támogatásukat fejezzék ki a háborúk elől Európába menekülők felé, és követeljék az Európai Unió áthelyezési programjának…..