Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsannablog

40 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Could I meet you ever in my life, Could I see deep in your warmest eyes, Could I feel you somehow your sweetest kindest face, You could bring into my life the tender lovely peace.   Could I find your hand so close next to me, Could I make your face wet with drops of the salted see, Could I…..
I don’t know anything about your life, But I feel, that your life is kind. I don’t know, if you feel alone, I don’t know, how you feel at home.   I don’t know your passion, neiter know your name, But, how you always need me, my need is the same. I won’t ever touch you, neither will you…..
Fantáziaverseim Művészlelkek 2018.02.25 20:29:54
  Mi, akik rendet rakni kevésbé tudunk, Mi akik a semmiből inkább valamit alkotunk, Mi aki időnként magunkba merülünk, Mi akik a motivációnk révén belülről töltődünk. Azok hát kik vagyunk mi? Alkotók, kik az élettől kaptuk a csillogást, Kiknek mindehhez kívülről nem kell a ráhatás. Akik nem…..
Fantáziaverseim Az írás 2017.09.16 06:49:34
   Szenvedélyem az írás, Gondolati síkon szárnyaló réveteg száguldás. Kezem a papíron, tollam a bal kézben, Képeket láttatni szeretve hódolok eképpen.   Ettől a gyorsaságtól nem félek. Erről az útról le nem térek. Kibillenteni belőle nem lehet, Hív és magába szippant az újszerű…..
Fantáziaverseim Legyél Ömagad! 2017.09.16 06:42:48
  Maradjunk meg szürkeségnek? Így múljon el emberélet? Kiválni az átlagosból, Felvállalni mi mit pótol.   Bevallani mi hiányzik, Pótolható ami látszik. Vagy hallgatni belül mélyen? Idomulni szolgaképpen?   Felemelkedsz, lásd az arcot, Érdem nélkül vívunk harcot. Magunkban az érdem…..
Fantáziaverseim Hűsítő habokban 2017.09.16 05:39:37
                          Oly jó a nap gyógyító ereje, Testedet átjáró éltető melege. Perzseli a bőröd, de van hogy csak jól esik, Lényed a hűsítő habokban mélyen meritkezik.   Jó, hogy a hűvös úgy hívogat, felfrissít, Ellazít, jól esik, a hétköznapokból magasba repít. Simogat a…..
  Generációs rések, Generációs kérdések, Generációs különbség, Éltető különcség.   Egyszer vagy egy helyen, Átjáró? Nincs ilyen. Az érzés, hogy hol vagyunk, Jelet rá nem kapunk.   Meg kell ezt tanulni, Évekkel harcolni. Majd ha már nem lehet, Jöhet az egyszer egy.   Kezdet a…..
Fantáziaverseim Születésnap 2017.09.16 03:51:09
Születésnap, bolondság, Ó mennyei boldogság! Sok várva várt pillanat, Beteljesül-e e nap?   Szürke napok reggele, Színesebb lesz e vele? Reménysugár orcámon, Beteljesül-e álmom?   Vártam már, hogy így legyen, A tegnap mára itt legyen, A holnap még csak várasson, Ünnepelve…..
Fantáziaverseim Akit én szeretek 2017.08.09 16:24:22
                        Nincsen semmi titkom, mit elmém gondol, őszintén leírom. A titok, hogy nincs, amit a természet ad, az a legnagyobb kincs.  Ki tudja, becsüli, ki érti, értékeli.  Van, aki nem látja, tán nem az Ő hibája.    Akit én szeretek, az vak, s önző nem lehet.  Az,…..
Fantáziaverseim Tűztánc 2017.08.09 15:47:47
                        A szó mi éberen elhagyja az ajkunk,  fontos, hogy sérülést ne okozzon rajtunk.  Ami a rímekben megelevenedik,  Azt ma már kevesen értékelik.    Az írást felülírta az élet koboldja,  A társadalmi métely feneketlen pokla.  Ma egy jó társaság magányba…..
Fantáziaverseim Egyszerűen 2017.08.09 08:19:49
                    Egyszerűség, természetesség. E két szó lassan feledésbe vész. Csíny, küllem, siker, mámor Nincs tett se pénz, mi ebben gátol.   Halmozunk, zsúfolunk, Életminőséget selyembe burkolunk. Elborult elmékkel javakat harácsolván, Stresszbe, irigységbe sodorjuk…..
Fantáziaverseim Az idő múlása 2017.08.09 08:06:52
                    A vers mely születik, emléke a múltnak. A kép mely tiszta még, oly hamar elszalad. Tetteink, melyek ha feledésbe merülnek, Idővel egykor tán maguktól szépülnek.   Ha már árnyai leszünk csak régi önmagunknak, Mert az idő komisz, s elillan, mint a vad, Nem…..
                      Ne ítélj, nem ítéltetsz. Nem szándék a személyes ítélet. A vers mely íródott saját tapasztalat, Általa formálom meg sorsom, s önmagamat.   Mi helytelen volt azt én kijavítom, S átmegyek általa egy újult változáson. Leporolom az út porát, S büszkén húzok meg…..
Fantáziaverseim Célok 2017.08.09 07:52:43
                            Célok nélkül élni, Olyan érzés lenni, Mint egy kék tengerben, Víz nélkül fürödni.   A cél mindig építő erejű, Sorsod szigetét híddal büszkén átívelő. Hogy mekkora ez a híd célod mérvadója, Hogy mely szigetig ér el majd pillére tartója.   E híd…..
Fantáziaverseim Idő 2017.08.09 07:49:00
                      Idő – bennem az igény e végtelenségre egyre nő. Tér – ha testedbe zárod vágyaid ennek létezése mit sem ér. Lét – életed minősége rajtad áll, hogy milyen ez a kép. Erő – a cél elhatározásával mértéke egyre nő. Akarat – hogy elérd a célod mindazt akarnod kell hogy…..
                          A kor, Nem években mérendő. Az évek kulcsa, A gondban keresendő.   A fájdalom az egység, Mely korunk megnöveli, Minél fájóbb a bú, Ezt annál előrébb teszi.   E teher arcunkon, Barázdát süllyeszt be, Mely nem bontható le, Percekre, s…..
Fantáziaverseim Micsoda erő 2017.08.09 07:32:00
                                  Micsoda erő! Ahogy a terembe belép egy gyönyörű nő! Minden férfi tekintete bájait kíséri, Nők irigy serege mégis szájára veszi.   Hiába kedves e törékeny forma, Nők hada legszívesebben lökné a pokolra. Irigyek, megvesztek, hiszik, hogy jót…..
Fantáziaverseim Engedd el 2017.08.09 07:28:17
                        A szikra magja Te vagy, Fénye Benned ragyog. Bármilyen lent is vagy, Melengeti napod.   Nem enged kihűlni, Tested nem hagyja el, Van, hogy fel kell állnod, S egy pofont lekever.   Aztán észhez térünk, Előbb vagy utóbb tán, Hagyjuk, hogy a…..
Fantáziaverseim Rend játék 2017.08.09 07:26:16
                    Rend, trend, értékrend. Ki mindhármat követi Szent tökélyt teremt.   Nekem a rend jutalom, Felette hiányzó erőm ébredő hatalom.   A trend jövőt versenyeztető, Irányát felvenni számomra megnyerő.   Értékrend mellett viszont a trend, A renddel karonfogva…..
Fantáziaverseim Porcelánbaba 2017.08.09 07:20:18
                              Szavak, vágyak, tettek, Idővel van, Hogy sajnos mindezek Rég odavesztek.   A kapcsolat, Mint egy porcelánbaba, Ha megsérül egy helyen, Darabokra hullva omlik le pora.   Porcelán a női lélek, Vétek érte a hamis tett. Tett a szó is, tett az…..
Fantáziaverseim Elég a gondolat 2017.08.09 06:21:37
                      Ahhoz, hogy változtass, Elég egy csöppnyi mag. Apró, piciny dolgok, Mitől a világ megváltozhat.   Nézd meg a tölgyet. Hatalmas, erős, büszke. Mi volt az az erő, Mi e kis magot a földből kilökte?   Elég a gondolat, Hogy átformáld Önmagad. Gondolat a…..
                    Meleg van. Vöröslő parázs fénye izzik a félhomályban. Néha pattog egyet, ki e tüzet rakta rossz ember nem lehet.   Jó itt kucorodni, bent a paplan alatt, Lábakat behúzni, s nézni a parazsat.   Nem is kell ennél több. Nem kell többre vágyni. Fedél van feletted,…..
                  Mitől vagy több? Attól, hogy úgy döntöttél, nem állsz be a sorba. Attól, hogy Neked kevesebb van, mint másnak. De Te azt a keveset megbecsülöd. Hiszen, ha eléd sodor a szél egyetlen falevelet,mely, még ha nem is egészen tökéletes, de felveszed, csodálod, gyönyörködsz…..
  Szeress! Szeress! Szeress! A boldogság kulcsa Nem más, A Szeretet!   Szeresd hát önmagad, Szeress mást, Szeresd az életed, Szeresd az elmúlást.   Szeresd a családod, Szeresd a párod, Szeresd a ruháid, Szeresd az álmod.   A szeretet küldetés. Eszköze a gondviselés. Célja a…..
Fantáziaverseim Vasakarat 2017.08.09 05:59:22
Élj! Ne ítélj! Szárnyalj! Küzdj meg az orkánnal! Ha gyenge vagy, magába szippant és földbe csap, De vasakaratból készült szárnyat acéllá kovácsolhat.   Minél jobban küzdessz, annál erősebb vagy! Karod izmosodik, megtartja a vállad. Képzeletbeli szárnyunk aztán a harc után, Megküzdve az árral…..