Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vn83

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
30 éve már annak, hogy bemutatták Magyarországon az Oscar című filmet. Az alkotás a tengerentúlon nem lett túl népszerű, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a megszokottal ellentétben alig írt róla az internet népe érdekességeket. Addig-addig ástunk, hogy pár meglepő információt be tudjunk…..
vn83 2021.07.26 09:51:24
Nyakig benne vagyunk a COVID 2. hullámában, és ahogy jönnek a hírek arról, hogy lassan elkészülnek az első védőoltások, jönnek a kérdések is, hogy vajon egy cég kötelezheti-e a munkavállalóit arra, hogy beoltassák magukat.   A munkáltatók számára ez különösen fontos, hiszen egy fertőzés miatti…..
A COVID-19 világjárvány gyökeresen megreformálta a külföldi utazásokat. Márciustól kezdve egész július közepéig a LOT is felfüggesztette Budapest - Incheon közötti közvetlen járatait. Többeknek így az előre tervezett útja törlődött. Július 20-án indult ismét útjára a közvetlen légiközlekedés…..
vn83 2020.09.18 07:46:55
Mint említettem, mi az érkezésünk másnapján mentünk el a koronavírus tesztre. Elméletileg ehhez egy ingyen taxit biztosítottak volna háztól házig, azonban aznap reggel nagy esővel megérkezett a monszun. Arra kértek bennünket, hogy ha meg tudjuk oldani, akkor menjünk saját autóval. A teszt egy…..
vn83 2020.09.17 21:17:17
Így is lehet, lehet így is! 54.   Kedves kollégák! Az alábbi írás a félelmeinkről szól. Súlyos téma! Különösen, ha a félelem tárgya nem mi magunk vagyunk, hanem a szeretteink, hozzátartozóink, a családunk. Azt gondolom a történet főszereplője kellő empátiával, odafigyeléssel és szakmai…..
vn83 2020.08.29 15:11:42
@vadi4: tudom meddig tart egy rendőrségi ügy. De amig csak posztokon panaszkodnak az emberek, semmi sem fog megváltozni sajnos.
Már terhességem előtt jóval elhatároztam, hogy nem fogok szoptatni soha. 12 évesen is már nekem volt a legnagyobb mellem az osztályban, ami miatt a fiúk és az építőmunkások olyan figyelemben részesítettek, amit sosem akartam. Az a kismellű nőknek is egyértelmű, hogy nem mennek el építkezés előtt,…..