Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bravó Anti

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    A Jobbik levetkőzte az antiszemitizmust, egy pragmatikus néppárt...
Bravó Anti 2017.03.05 13:15:28
@Tom66: Igen, valóban kettős mérce, hogy szó szerint kidobtok az ablakon 17 millárdot egy teljesen értelmelten népszavazásra, majd azon sírtok, hogy miért költ (amúgy szintén az általatok istenített kormány) 2 millárdot egy kultúrális rendezvényre.

Másrészt pedig nem hazugság, hanem tény, hogy a Momentum pusztán népszavazást kezdeményezett az Olimpiáról. Igen, egyértelmű, hogy ők nem egy, a kormány által eldöntött dolog támogatása érdekében akartak népszavazást kiírni mint Erdősi Lászlóné és büntett előéletű kopasz barátai, de hát ez a világon többnyire így megy, az emberek jellemzően nem egy kormánydöntés mellett, hanem az ellen szoktak népszavazást kezdeményezni - ahogy tette ezt a Fidesz is korábban, akkor mégse sírt a szátok.

A Momentum tehát népszavazást akart, nyilván azért is, mert pontosan tudták, hogy a magyar nép nem akar Olimpiát, így egy népszavazás a legtökéletesebb demokratikus módja Orbán lázálma ellen. Orbán is pontosan tudta, hogy a magyar nép nem akar Olimpiát és pont ezért is fosott maga alá a 266 ezer aláírás láttán, hisz pontosan tudta, ha ennyien elmentek aláírni, akkor népszavazni még sokkal többen el fognak menni és az akkora rohadt nagy pofon lesz neki, hogy a hatákerítés adja a másikat. Épp ezért inkább fülét farkát behúzva elhiszkolt a beszari kis Viktorka és ő maga fúta meg a saját lázálmát.

Hiába vergődtök ezen, a tények egyértelműek.

Orbán beszart és megfutamodott, ezt a büdös életben ti ki nem magyarázzátok.
Ti egy beszarós, befosós, gyáva vezér mögé sorakoztatok fel, ez a nagy helyzet.
Bravó Anti 2017.03.05 13:27:31
@showsivatag: Nem. Mint ahogy a 100 tagú cigányzenekarba se vesznek be nem cigányt és egy katolikus pap se fog összeadni egy muszlim párt valamint egy női úszóversenyen se indulhatnak férfiak. És ezek közül egyik se számít faji, vallási vagy nemi diszkriminációnak.

Aranyos ahogy játszod a hülyét, csak kicsit már uncsi.

De mielőtt tovább vergődsz, felhívnám figyelmed arra az aprócska tényre, hogy a Maccabi Játékok támogatásáról (sőt megrendezéséről) nem a ballib ellenzék, nem a Momentum, nem Soros György döntött, hanem Tarlós István és az imádott Fideszed, így ha valami nem tetszik, akkor náluk tegyél panaszt.
Bravó Anti 2017.03.05 13:29:29
@showsivatag: Tudod amúgy a zsidó vallást fel lehet ám venni. Szóval ha sietsz, akkor még minden esélyed megvan rá, hogy indulj a Maccabi Játékokon is, ha ennyire szeretnél.