Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovadi

42 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2019. április 1. A Sevilla hivatalosan is bejelenti, hogy kerek két évre rá, hogy a méltán híres sportigazgató, a futball átigazolások keresztapja, Monchi elhagyta az andalúziaiakat, hogy szerencsét próbáljon az Olasz fővárosban, visszatér és újra a kezébe veszi az irányítás. Kép forrása:…..
Ádimondja Karma Te vagy? 2019.02.26 22:50:49
Tudod, nagyon érdekes amikor elér az érzés... Nem sejted miért, mikor és hogyan fog megtörténni, csak megtörténik. Szinte észrevétlenül. Az egyik pillanatban még boldogan, szinte öntudatlanul éled az életed a következőben pedig csak kapkodod a levegőt a stressztől, feszültségtől meggyötörten.…..
Ádimondja Üzenet elrejtve 2018.09.04 09:43:50
Valóban ez a módja? Biztosan sokan ismeritek a Vibert. Még többen használjátok és ha jól sejtem azt is tudjátok, hogy egyes üzenetváltásokat el lehet rejteni. Megadsz egy 4 jegyű PIN-t és már kész is. Ilyen egyszerű. Ilyen könnyen flörtölhetsz is. A gyártó jóváhagyásával. …és szerintetek kik…..
High Pressing Sorsoltak a BL-ben 2018.03.16 19:02:30
Túl vagyunk a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőin és a ma délben kezdődő sorsolás után már azt is tudjuk, hogy milyen párharcok várnak ránk a negyeddöntőben. Láthatunk angol derbit és megismétlődik a tavalyi döntő is...
Dobpergés... Hölgyeim és Uraim, visszatért az angol bajnokság, s a mostani válogatott szünet alatt bőven van időnk arra, hogy számba vegyük az eddig történteket...
Rövid összegzés Pep Guardiola és csapata tevékenységéről a 2017-es nyári átigazolási időszakban. Az már az előző idényben kiderült, hogy a 'Citynek' védőket kell igazolnia. Ezt csak megerősítette az a tény, hogy mire eljutottunk 2017. júliusáig, addigra Gaël Clichy, Bacary Sagna, Pablo Zabaleta…..
Véget ért a spanyol pontvadászat, a Real Madrid öt év után újra elhódította a bajnoki címet, Zinedine Zidane vezényletével. Vajon ez egyben azt is jelenti, hogy ő a LaLiga idei szezonjának legjobb menedzsere? Erre keresem a választ... Természetesen ezt nem lehet teljesen objektíven megtenni, s nem…..
Egyik szemünk sír, a másik nevet...Elérkezett ugyanis az angol pontvadászat 2016/2017-es szezonjának, utolsó bajnoki hétvégéje. Sírunk mert vége, s nevetünk mert rég láttunk ilyen izgalmas idényt, rengeteg fordulattal és meglepetéssel teletűzdelve. A legtöbb kérdés már eldőlt, egyetlen dolog maradt…..
Szombat délután elrajtol a bajnokság soron következő, 37. fordulója. Többek között választ kaphatunk arra is, hogy meglesz-e a harmadik, biztos kieső, s hogy mely csapatok fogják a következő szezonban képviselni a nemzetközi porondon a LaLiga-t. Érdekes, izgalmas hétvége áll tehát a spanyol…..
Az angol bajnokság szempontjából mindenképpen izgalmas, körömrágós hétvége áll előttünk, hiszen már a mostani, utolsó előtti PL fordulóban, az első játéknapon bebiztosíthatja a bajnoki címét a Chelsea csapata, illetve többek között kiderül az is, hogy meglesz-e a harmadik, garantált kieső a ligában.…..
Két fordulóval az angol bajnokság vége előtt, ideje eldöntenünk, hogy ki teljesített a legjobban a szigetországban munkálkodó szakvezetők közül. Mivel szűkítenem kell a kört, így most lássuk a listát, azzal az 5 jelölttel, akik szerintem, és az elért eredményeik alapján is joggal pályázhatnak az év…..
Jordi Mestre az FC Barcelona alelnöke, a napokban azt nyilatkozta, megszületett a döntés az új vezetőedző személyét illetően, de Luis Enrique-re és a játékosokra való tekintettel, csak a spanyol kupadöntő után fedik fel kilétét. Ennek fényében nézzük meg, hogy ki lehet a végső befutó. Ahogy azt az…..
Három forduló maradt hátra a spanyol pontvadászatból, s a helyzet egyre élesedik az élmezőnyben. Minden, a nemzetközi porondra vágyó klub számára kötelező a győzelem, a két éllovasról nem is beszélve. Izgalmas, körömrágós hétvége áll előttünk...
Az első részben három olyan személyről volt szó, akik megfelelőek lennének, de szinte lehetetlen, hogy átvegyék Enrique helyét. Most vizsgáljunk meg három olyan edzőt, akik nagyobb eséllyel pályáznak a katalán kispadra. Három holland származású edzőt, ami, ha a Barcelonáról van szó, csak előny…..
A fél világ ezzel a kérdéssel foglalkozik azóta, hogy a jelenlegi vezetőedző, Luis Enrique bejelentette, hogy az idei az utolsó szezonja a katalán csapat kispadján.  Jómagam a 02/03-as szezontól, Luis Van Gaal utolsó, a Barcelona élén eltöltött idényétől követem aktívan a klub életét. Láttam már…..
Alig, hogy véget ért a spanyol pontvadászat előző, 34. hétközi fordulója, már is itt a soron következő bajnoki hétvége. Tekintsük át a párosításokat. A pénteki napon, a Villarreal csapata a kieső jelölt Sporting Gijón-t fogadta. Izgalmas találkozót játszottak a felek, a statisztikusok 32…..
Újabb fordulóval jelentkezik az angol pontvadászat. Szombaton, vasárnap és hétfőn is láthatjuk kedvenceinket pályára lépni. Szemezgessünk az előttünk álló találkozókból...  A szombati játéknapon főként alsóházi csapatok összecsapásait tekinthetjük meg. Pályára lép az életéért küzdő Hull City, és…..
Alig, hogy magunkhoz tértünk a hétvégi, El Clasicó okozta katarzisból, máris újra találkozhatunk kedvenceinkkel, a spanyol pontvadászat következő, hétközi fordulójában.  Bármelyik találkozó tökéletes kikapcsolódás lehet egy munkától és gondoktól terhes, a hétvégétől még messze lévő, fáradt…..
Öt elmaradt mérkőzést pótolnak ezen a héten kedden, szerdán és csütörtökön, a Premier League-ben. Az első ezek közül, rögtön ma este, a Chelsea - Southamtpon találkozó. A hazaiak remek formában vannak, hétvégén, az FA Kupában 4-2-re verték a Tottenham gárdáját, s ezzel bejutottak a kupadöntőbe,…..
Ahelyett, hogy az áprilisi hóesésből magunkhoz térve kimennénk a szabadba, és élveznénk a tavasz 'újra' beköszöntöttét, maradjunk a lakásban, készítsük be a szokásos meccsnézős felszerelést, hiszen fontos összecsapások és rangadók várnak ránk a szigetországi fronton.  A Premier League 34.…..
Pierre-Emerick Aubameyang, a Borussia Dortmund futballistája állandó rovatunk következő vendége.  Aubameyang 2013 nyarán érkezett a német klubhoz, azóta 182 mérkőzésen 113 gólt jegyzett, s emellett kiosztott 33 gólpasszt. A tavalyi esztendőben például 39 találatig jutott, 49 tétmeccsen. Nem csoda…..
Gőzerővel halad tovább a spanyol pontvadászat, olyannyira a felek Húsvét hétvégéjén sem pihennek. Tekintsünk át az előttünk álló mérkőzésekből párat. Nagypénteken kerül megrendezésre az első találkozó, az Athletic Bilbao a Las Palmas csapatát fogadja...
Nehezen talál szavakat az ember, a tegnapi meccs után, főleg culé-ként, de Én azért még is megpróbálom... Már a kezdősípszó előtt tudni lehetett, gondban lesz a Barcelona, főleg a védekezésben, hiszen idén nagyon gyengén teljesít a hátsó szekció, ráadásul a három-védős rendszert sem sajátították el…..
Állandó rovatunk mostani részében az Atlético Madrid vezetőedzőjének jövője lesz a téma.  Diego 'Cholo' Simeone 2011.decemberében vette át a madridi csapat irányítását. Azóta a matracosok nem csak Spanyolország, de Európa egyik legnagyobb klubjává nőtték ki magukat...
Az elmúlt évek két legsikeresebb német klubja, a rekordbajnok Bayern München, és a fiatalokkal teletűzdelt Borussia Dortmund találkozott a Bundesliga 28. fordulójában.  A két együttes előző összecsapását Tomas Tuchel csapata nyerte, Aubameyang találatával, viszont a legutóbbi, Allianz Arenaban…..