Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azra

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasóim! Megosztok egy-két meglepetést Veletek, ami itt ért. Amikor tervezgettük, tervezgettem, hogy jövök ide, olvasgattam  az itteni időjárásról. Abban az állt, hogy a nagy rettenetes kurd télben néha lemegy fagypont alá a napi minimum hőmérséklet, és ennyi.…..
Bödi keleten Egy klasszikus téma 2013.12.12 06:19:34
Kedves olvasóim! A mai napra egy klasszikus keleti témát dobok fel elsőként. Igen gondolom sokatok, akik már jártak Magyarországtól errefelé, nem lesznek annyira meglepőek a ma elétek tárt fényképek. Igen ma az itteni wc-ről fogok pár képet feldobni. Azért annyit már…..
No nem azért írom így mert túl veszélyesnek éreztem volna a repülőutat. Szépen jött a gép, mindkettő, mert ugye Isztambulban vagy Konstantinápolyban vagy Bizáncban (kinek hogy tetszik...) át kellett szállni. A kettő között volt egy órányi időnk, Gyula kolléga, akivel együtt…..
Szombaton hat mérkőzést rendeztek a KHL-ben, de az eredményekkel ezúttal nem foglalkozik senki. A Vityaz Csehov–Avangard Omszk összecsapást ugyanis már a 4. percben félbe kellett szakítani. Az ok: verekedések miatt egyik csapatnak sem maradt annyi játékosa, amennyinek minimálisan…..