Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rangers10

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezúttal (is) egy kuriózummal jelentkezünk a futball-retró és az ismeretterjesztés keretében. Egy új, terveink szerint háromrészes, sorozatot indítunk, a címből könnyű lesz kitalálni, mi az aktuális témánk. Szeretnénk olyan dinasztiákat bemutatni, ahol apáról fiúra (s ha lehet, már a nagypapáról…..
Még el sem kezdődött a világbajnokság, a Bicolor keretébe Carlito Costly helyett az utolsó pillanatban bekerült Georgie Welcome iránt élénken érdeklődik a skót bajnok. A hírek szerint jelenlegi csapata, az idén bajnoki döntős Deportivo Motagua 600.000 fontra taksálja, ami csak…..
Az NST stábja szeretné megragadni az alkalmat, hogy megköszönje Tony Mowbray eddigi munkásságát. Az angol szakember nagyon hasznos munkát végzett a Celticnél, hiszen sikeresen bentartotta a glazvég alakulatot az SPL-ben, és az EL-elkerülésével, valamint a keret válogatott formán…..
Rangers10 2010.03.29 23:31:20
@taxilovearsenal:

ajánlom figyelmedbe a 2010-es Rangerst ;)
A 26 fős keretből mindössze 5 olyan van, aki nem brit (ebből az egyik a már lassan évtizede Skóciában játszó Novo)... /brit alatt jelen esetben a skót+észak-ír kombót értem, angol nincs/
Az "ideális" kezdőben pedig csak Papac és Bougherra szokott benne lenni, Edu, Beasley és Novo inkább csere.

@Shikaka:
mivel a kivétel erősíti a szabályt, ezért erre írok egy példát :)
KRIS BOYD: Kilmarnock nevelés, ott lett élvonalbeli, aztán ismert játékos, viszont gyerekkora óta Rangers szurkoló. Most itt játszhat, itt lett az SPL történetének legeredményesebb pléjere. Nem tudom pontosan, de legalább 4-5 átigazolási időszak lement úgy, hogy főleg angol, de német, török, olasz, stb klubok hívták, a jelenlegi kereseténél nagyságrendekkel több fizetést ígérve. Mégis itt maradt, egy pénzügyileg nagyon labilis lábakon álló klubnál ;)
Azt hiszem, különösebben nem kell kommentálni a történteket... Mélyponton a csapat...St. Mirren 4-0 CelticGól: Dorman (38., 84.), Thomson (58., 87.)Összeállítások:St. Mirren:  Gallacher - Ross, Mair, Potter, Robb - Dorman, Murray, Thomson, Brady - Dargo,…..
Rangers10 2010.03.24 23:29:35
Messin innen, Messin túl, újra nagyszitát lógatnak a mezőnybe és nyolc csapat egy időre befejezi a nemzetközi gyepek rombolását. Kellően éles az összes párharc ahhoz, hogy ne kelljen kényszeredett tolókázást néznünk egész este, egyedül talán a Standard Liége nyugalma…..
Rangers10 2010.03.18 22:20:37
@rizla:

Panatha, Werder, Sporting, Fiorentina -> azért én ezt emlékezetes menetelésnek nevezném (nem csak az elfogultság miatt :D)
Eddig nyilvánosságra nem hozott körülmények miatt eltűnt a skót bajnokság az NST-ről. Ennek okairól ezúttal nem szólunk, de donnelly magába néz, és közli azt, amiért nem fog visszatérni az SPL a világ legjobb fociblogjára. Személyes bocsánatkérés, hattyúdal, etnofoci,…..
     A Celtic fiatal csapata óriási győzelmet aratott a Skót Ifjúsági Kupában, miután egy kilenc gólt hozó meccsen kerekedtek a Dundee fölé.A Kelták 4-1-re is vezettek az összecsapáson, de az ellenfél derekasan helytállt.A hazaiak góljait Forrest (2),…..
     Eldőlt, hogy a Celtic FC a Kilmarnock ellen játszik majd idegenben az Active Nation Scottish Cup keretein belül a négy közé kerülésért.A mérkőzést a március 13-ával kezdődő hétvégén bonyolítják le.További párosítások:St Mirren/Rangers v Dundee…..
     Tony Mowbray a Dunfermline elleni kupagyőzelmet követően dicsérte meg Robbie Keanet, aki beállt csereként a 4-2-re végződött meccsen. Az ír játékos klasszisteljesítményt nyújtott, miután pályára küldték, és góllal járult hozzá a sikerhez.…..
     A Celtic győzelmet aratott a Dunfermline otthonában a skót kupában. Tony Mowbray együttesében az új szerzemények közül betalált Rasmussen, Keane és Kamara is! A Kelták továbbmentek a kupában a negyeddöntőbe a sikernek…..
A Celtic örömmel jelenti be, hogy kölcsönszerződést kötött Edson Braafheiddel, a Bayern München hátvédjével.A holland válogatott Braafheid korábban megfordult a Twenténél is, és a skót Celtickel most egy szezon végéig szóló szerződést…..
Rangers10 2010.02.01 15:47:56
     A Celtic nem igazán sziporkázott a Hamilton ellen sem, de győzni tudott az új fiú, Morten Rasmussen találatával. Jos Hooiveld jó teljesítménnyel mutatkozott be, Marc-Antoine Fortune pedig büntetőt hibázott.Hamilton 0-1 CelticGól: Rasmussen…..
    A Celtic együttese egy pocsék első félidő után hátrányból felállva rendezett gólparádét. Végre villant Marc-Antoine Fortuné, akinek első gólja parádés volt. McCourt is színt vitt a játékba, aki szintén bravúrosan nagy gólt rúgott. Samaras is…..
     A Celtic együttese érdeklődik az angol Arsenal svájci középhátvédje, Philippe Senderos iránt. Ez a bizonyos érdeklődés valós, hiszen Arsene Wenger, az Ágyúsok menedzsere megerősítette a híreket.Érdekesség Senderosszal kapcsolatban, hogy egy jó ideje…..
     A hazaiak kiábrándító produkciót nyújtva újra döntetlent játszottak a bajnokságban a sereghajtó Falkirk ellen. A Celtic hátránya már 9 pont a Rangersszel szemben, akik győzelmet arattak ma.Celtic 1-1 FalkirkGól: Samaras (39.) ill. Finnighan…..
    A Celtic örömmel jelentette be hivatalos oldalán, hogy sikerült leigazolni a holland Jos Hooiveldet, aki az AIK Stockholmtól szerződött három és fél évre a skótokhoz.A 26 éves középhátvéd hathatós közreműködésével az AIK tavaly svéd bajnok, illetve…..
     A Celtic hamarosan leigazolhatja az AIK középhátvédjét, Jos Hooiveldet. A játékos már Glasgowba utazott, hogy átmenjen a kötelező orvosi vizsgálatokon, utána megvárja, míg a két klub is megállapodásra jut.A 26 éves bekk kulcsembere volt a tavaly svéd…..
Celtic FC Szurkolói Blog Lapszemle 2010.01.06 17:29:00
    Nagy mozgás várható a Celtic háza táján januárban, lehetnek bőven érkezők és távozók is. A Sky Sports híreit osztom meg a nagyérdeművel.Strachan dübörög:A Middlesbrough edzője 1,5 millió fontot adna a Celtic triójáért: Gary Caldwellért, Barry…..
A magam részéről fogalmam sincs a brazil, és a komplett dél-amerikai bajnoki rendszer kuszaságairól, de egy-egy tömegbunyóra, önkívületben rikoltozó kommentátorra, meg a nézőtéri hangulatra mindig is fogékony voltam. Most szemléletes felülő hívta fel a figyelmünk egy igen…..
Franciaország, és Zinedine Zidane. Illetve Zinedine Zidane, meg még néhány kékbe öltözött játékos, jó nagy adag mázli, és világbajnok Franciaország, méghozzá úgy, hogy valóban a világ legjobb csapatának is tűntek. 1998 hozott nekünk élő adásban ejakuláló holland…..
Franciaország Thierry Henry touchdown passzával a hosszabbításban verte ki Írországot. Az írektől elcsalták a vébérészvételt. A varjak vagy teljesen megvakultak egy pillanatra, vagy pedig nem gondolkodtak előre, de az igazi görény természetesen Henry volt. Nem mintha mi nem…..
Rangers10 2009.11.19 22:54:14
@donnelly:
Kettő az az egy ;)
Elérkezett a playoff visszavágó fordulója, ami a nemzetek közti futballversengésben talán a legizgalmasabb fázis a VB-k és EB-k egyenes kieséses szakaszai után. Eléggé ánlájkli, hogy további vébéújoncok jussanak ki a tornára, de mi minden tőlünk telhetőt megtettünk, minden…..
Rangers10 2009.11.18 23:40:42
@Artsuhtaraz:
a második félidőtől néztem, és egészen a francia gólig abszolút az írek voltak jobbak (a kommentátor szerint az első félidőben is végig), erre egy ilyen góllal esnek ki..
1. Lécci, ne szarjunk bele.2. Lécci, ne kelljen újra Tőzsér Dánielt és Sándor Györgyöt néznünk a válogatottban3. Tartozol, Erwin, lécci, törlessz valamit.És persze hajrá magyarok!..
Hasonló szakaszába lép az Európa Liga, mint a Bajnokok Ligája, és ahogy a nagycsoportban, úgy a középsősöknél is van néhány fent hordott orr, ami erősen lefele konyul a csoportkör kétharmadánál. Ne is menjünk messzebb, az egyetlen továbbjutásra álló olasz csapat (Lazio)…..
Rangers10 2009.11.05 20:19:48
@donnelly:
lőttem egy stream-et és mintha a Follow, follow-t énekelnék, bár lehet hogy csak beleképzelem :D
Rangers10 2009.11.05 22:35:40
Következik a skót bajnokság tizedik fordulója, melyet az első négy helyezett négy ponton belülről kezd. A Celtic időközben visszavette a vezetést, a Rangers rangadóra készül, a kommentelők pedig az egyenlítésre. A sötétben elbotlottunk a szobánk padlóján tekergő…..