Regisztráció Blogot indítok
Adatok
H.Heni

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy misztikusan elegáns téli esküvői inspirációs fotósorozatot mutatok, melynek képei a fóti homoksivatagban készültek. Ezt a styled shoot-ot Cajnkó Ramóna álmodta meg és egy szuper csapat állt össze, hogy megvalósulhasson.  :)      Szerintem fantasztikusan sikerültek a képek és az egész…..
Mivel még újdonságnak számít a beton bevonat, ezáltal a beton bevonatos bútorajtók is, így felmerülnek olyan kérdések, mint például hogyan tisztíthatóak, milyen súlyuk van, hogyan mutatnak mondjuk egy konyhában stb. Összegyűjtöttem néhány fontos információt és fotót a témában, ami remélem segíteni…..
  Az idei évet én egy kis visszaemlékezéssel indítom, ugyanis 2018-ban is jó néhány csodaszép esküvőre készíthettem dekorációt betonból. :)  Ezekről az esküvőkről készült gyönyörű fotók igazán megérdemelnek egy teljes blogbejegyzést és bízom benne, hogy azoknak a pároknak akiknek idén vagy a…..
cement.project Diós csokis keksz 2018.12.17 12:12:13
 Mindig jól jön egy olyan süti recept amit gyorsan és egyszerűen el lehet készíteni. :) Nálam most ez a diós csokis keksz a kedvenc, mert tényleg nagyon egyszerű, gyorsan össze lehet dobni és így Karácsony közeledtével szuper gasztro ajándék válhat belőle.      Hozzávalók:   25 dkg…..
  Egy kicsinek egyáltalán nem mondható szépséges, vidám konyhát hoztam nektek, melyben néhány betonból készült kiegészítőm is helyet kapott. :)     Ezt a szuper konyhát egy 2 gyermekes családnak tervezte Mohácsi Alexandra, az Énfészkem lakberendezője és tervezője.    A konyha tervezéséről,…..
  Ha már te is beszerezted a DIY dobozom, amiben egy #diydekortálca vár arra, hogy összeszereld, csupán egy csavarhúzóra lesz szükséged hozzá és minden segítséget megtalálsz ebben a bejegyzésben! :) Szuper időtöltést hozzá! :)     A diy doboz tartalma:  a tálca beton bevonatos szélei és…..
  Nincs benne glutén, se tej, se tojás és még sütni sem kell! Elronthatatlan és hihetetlenül finom! :) Kell ennél több? ;)     Hozzávalók (20 cm-es tortaformához):  Csokis alap: 10 dkg étcsoki 10 dkg margarin 1 marék durvára vágott dió 2 marék durvára vágott sós…..
  Ennek a szekrénynek az átalakítását/"lebetonozását" már 2017 decemberében elkezdtem, de az ünnepek és a sok határidős munka miatt nem volt időm befejezni. Na, de jobb később, mint soha alapon, végre elkészült! :) Az átalakítás során készítettem néhány fázis fotót és ezt gondoltam megmutatom…..
  A Segítsüti egy olyan kezdeményezés, ahol évente kétszer 30 gasztroblogger tortáira/süteményeire lehet licitálni és a befolyt összeg jótékonysági célra kerül. Nagy öröm számomra, hogy ennek a szuper kezdeményezésnek most én is a részese lehetek. Idén ősszel a Völgyzugolyház Alapítvány javára…..
  Őszintén szólva, nem vagyok egy nagy körte rajongó -karamell annál inkább- de mikor megláttam FromJuci facebook oldalán ezt a szuper receptet, tudtam, hogy ezt ki kell próbálnom. :) Néhány dolgot módosítottam az eredeti recepten, például glutén- és laktóz mentes hozzávalókat használtam, de aki…..
  Tökéletes boldogsághormon ez a brownie. :) A belseje ragacsos a teteje krémes és nagyon csokis, minden csokirajongónak egyszer ki kell próbálnia. :)     A receptben szereplő glutén-és laktózmentes hozzávalókat nyugodtan helyettesíthetjük normál hozzávalókkal, a mennyiségeken nem kell…..
Őszintén szólva, mikor elindítottam a cement.project-et egyáltalán nem gondolkodtam esküvőkben, így visszagondolva nem is értem, hogy miért nem. :) Szerintem iszonyat jól néz ki a beton, mint esküvő dekor -persze a megfelelő környezetbe beleillesztve- de belátom én elég elfogult vagyok ezzel az…..
 Ha a bazsalikom és a citrom találkozik abból valami igazán különleges, hűsítő nyári desszert születik. :) Ennél a tortánál sincs ez másképp. ;)       Hozzávalók: (kb. 20 cm-es tortaformához)   Piskóta: 3 db tojás 4 evőkanál gluténmentes liszt (Mester Család Süteménylisztet…..
cement.project készítette ezt a képet...
cement.project Minikert Workshop 2017.04.25 20:51:48
Ha szereted a növényeket, főleg a pozsgásokat és kaktuszokat, ha tetszik a beton és szeretsz kreatívkodni, akkor május 20.án a Minikert Workshop-on a helyed! :)     Helyszín: Liebling tetőterasz (1073 Budapest Akácfa utca 51.) Időpont: Május 20. 14:30-17:30 Szervezők: FeMini Box &…..
Ezt a répatorta receptet már számtalanszor elkészítettem, csak ajánlani tudom mindenkinek. :) Az elkészítése hihetetlenül egyszerű és a végeredmény nagyon finom. Nagy előnye még, hogy glutén- és tejmentes. :)     Hozzávalók: (kb. 20 cm-es tortaformához) 3 db tojás 3/4 bögre…..
Gyerekorom óta mindig festek tojásokat húsvétra. Minden évben más tojások készülnek nálam, ezért sokféle festési technikát kipróbáltam már. :) Idén táblafestékkel és krétával díszítettem őket. :)   Én fekete festéket használtam, egyrészt, mert ez volt itthon, másrészt, mert imádom a feketét. :) De…..
cement.project Dupla csokis torta 2017.03.30 10:04:35
  Csoki rajongóknak kötelező! ;) A torta glutén- és tejmentes hozzávalókból készült, de nyugodtan elkészíthető normál hozzávalókból is, a mennyiségeken nem kell változtatni.    Hozzávalók: (26 cm-es tortaformához)   Piskóta: 20 dkg gesztenyemassza  4 db tojás 2 tábla étcsoki 10 dkg…..
  Mindenkit üdvözlök a blogon!     Holló Henrietta vagyok a cement.project márka megálmodója és alkotója. Betonból készítek egyedi dekorációkat, lakberendezési-és használati tárgyakat valamint ékszereket. Már egy ideje tervezgetem a blog indítását, de úgy érzem most jött el az ideje.…..