Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hadampapi

15 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péntektől egészen hétfőig tart majd a hétvégi, 36. Premier League forduló. A klubokat már csak pár forduló választja el a bajnokság végétől, így a tabella elején és végén álló csapatoknak is van még izgulni valójuk. Van akinek a bajnoki cím, a Bajnokok Ligája indulás és az esetleges kiesés…..
Teljesen érthető módon ez a forduló a Real Madrid és a Barcelona meccséről fog szólni. Főleg amiatt, hogy mennyire fontos ez a párharc a bajnoki arany megszerzése tekintetében. Nem szabad megfeledkezni azért a Sevilla és az Atletico Madrid csapatáról sem, akiknek a papírforma szerint nyerniük kell,…..
A szokásos időpontban, ma délben megtörtént a sorsolás a Bajnokok Ligájában. A nagy várakozást megelőző esemény izgalmas párosításokat hozott. Két olyan párharc is lesz, amiben az egyik együttes a támadás, míg a másik a védekezésben nyújt kitűnőt. Kétségkívül a Real Madrid és az Atletico Madrid…..
A hétvégén rendezik meg a Premier League 33. fordulóját. Most már minden pont számít a csapatoknak, mivel a végjátékhoz érkezett a bajnokság. Sok mindenről dönthet majd a vasárnapi nap rangadója is. A Manchester United fogadja majd otthon a Chelsea együttesét ami mindkét gárdának fontos, amennyiben…..
Ezen héten kedden és szerdán rendezik meg a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccseit. Rangadókból mind a két nap lesz részünk, összecsap a Juventus és a Barcelona, majd a Bayern München fogadja a Real Madrid csapatát...
Hadampapi 2017.04.12 09:54:50
@értelmiség: Igen így van, valamiért az index2 ezt a képet tette be a cikkhez, én se nagyon értettem! Gondolom valami kisebb hiba miatt kerult ki ez a kep, ami meg a cikkben veletlenul sem szerepel.
Ahogy azt már előző cikkünkben megjósoltuk (itt), egy elég feszült rangadót játszott egymással a Real Madrid és az Atletico Madrid. Ha az összképet nézzük, akkor teljesen megérdemelt döntetlent ért el idegenben a vendég csapat. Mind a két együttes támadott és mind a két oldalon voltak nagyobb…..
A mai napon rendezik meg a 160. madridi derbit a spanyol bajnokságban (El Derbi madrileño), amely a mostani viszonyok között egy igazi rangadónak számít. Viszont nem mindig volt ez így. A párharc több mint 100 éves történelme során voltak igazán nagy különbségű eredmények is a két fél között. Volt,…..
A hétvégén rendezik a La Liga 31. fordulóját, köztük egy vérbeli madridi derbivel, a Real Madrid és az Atletico Madrid között. A párosításokat látva újra gólokban és szép megmozdulásokban gazdag meccsekben lesz részünk. Nézzük is meg a párharcokat a soron következő fordulóban, amely ma este rajtol!..
Hétközi fordulót rendeznek az angol bajnokság 31. fordulójában. Bátran ki lehet jelenteni, hogy a legjobban várt meccs a Chelsea és a Manchester City rangadója. Kemény összecsapásra lehet viszont számítani a Manchester United-Everton párharcban is. A soron következő írásban előzetesen megnézzük,…..
A válogatott szünet után újra spanyol bajnoki mérkőzéseket nézhetünk, a mostani fordulóban inkább fontos meccsek, mintsem rangadók lesznek. A 29. fordulóban a nagyobb csapatoknak csak a győzelem az elfogadható, gyengébb ellenfeleiket mindenképp le kell győzniük. Kérdéses, hogy a mostani kihagyás…..
A mai napon kisorsolták a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek párosításait. Részünk lesz két igazi rangadóban és lesz két kevésbé várt párosítás is. Az szinte kijelenthető, hogy a mérkőzések egyikén sem fog unatkozni az ember és bőven lehet számítani meglepetésre, ahogy eddig is...
A tegnapi napon lejátszották a BL-ben az Arsenal – Bayern München mérkőzés visszavágóját, amelyen összesítésében a müncheni csapat, 10-2-vel jutott tovább. Sokatmondó ez az eredmény az Arsenal számára. Soha nem kapott még ennyi gólt a Bajnokok Ligája kiesési szakaszában. Legutóbb 5 gólt is csak 19…..
A tegnapi Tottenham – Everton meccsen megint ihletett formában volt az angol válogatott támadója, Harry Kane. Remek játékkal és 2 góllal segítette a csapatát. Ebben a szezonban 19 gólnál és 4 gólpassznál tart, ami jól mutatja milyen formában is van. Összesen pedig már 24 gólnál jár a 16-17-es…..
A madridi sztárcsapat úgy utazott el Eibar városába, hogy Cristiano Ronaldo sérülés miatt nem tartott velük. Vendég oldalon egy megszokott 4-3-3-as felállást láthattunk, csak éppen nem a megszokott emberekkel. James Rodríguez és Marco Asensio is bekerült a csapatba (utóbbi december közepe óta nem…..
Fernando Torres a tegnapi (Deportivo elleni meccs) horror sérülése után ma már sokkal jobban mutatott a róla megjelenő képeken, amin éppen elhagyta a kórházat, miután egy éjszakát bent kellett töltenie. Viszont két napot így is intenzív pihenéssre kell szánnia. Mielőbbi jobbulást neki!   Miután…..