Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Astyu

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor ilyen bevállalósabb reklámokat látok, mindig vérzik egy kicsit a szívem, mert tudom, hogy annak ellenére, hogy valójában tökéletesen ártalmatlanok, nálunk egy cseppnyi esélyük sem lenne arra, hogy túlverekedjék magukat az első ügyfélkörön. Attól a gondolattól, hogy a…..
Astyu 2009.08.01 15:50:57
@Capt. Murrell: számból vetted ki a szót :D

www.youtube.com/watch?v=LkySFLp9XHw
Egyik olvasónk hívta fel a figyelmünket egy online játékra. A Dr. Oetker új reklámkampánya ter-mé-sze-te-sen a közösségi web jegyében zajlik: receptet kell megosztani, cserébe nyerhetsz egy szuper shakert. Nem nagyon szeretnék belemenni abba, hogy ezeknek a semmi közepébe…..
Tehát most a gameplay videó részletesebb elemzése következik. Mármint részletesebb annál, amit a videó alatt elmond a narrátor. Szó lesz ellenségekről, skillekről is itemekről :) Rengeteg apróságot nem mondanak ki, ami viszont látszik a videóban. (A jobboldali kép/vers forrása:…..
A régi Diablo játékok világát igen sötét hangulat uralta. Ez megváltozott az eddig látottak alapján. Nagyon sokan úgy gondolják, hogy a rajzfilm szerű stílus nem illik az egészhez, tönkreteszi a hangulatot és az egész játékot WoW-utánérzésűvé teszi. Indult egy petíció a…..
Mint tudjuk Diablo visszatér az új részben, pedig már elég alaposan (és milyen sokszor :P) elpusztítottuk. Darc1n barátomnak (Diablo3.hu) villant be ez a dolog, és szerintem nagyon is van benne realitás. 5db valószínűsítő tényező: - Tyrael pusztította el a megrontott Worldstone-t…..
Diablo3.blog.hu Hírlevél 2008.06.30 14:22:00
Kész a hírlevél, bátran fel lehet iratkozni. Nem fogok minden hírről értesítőt küldeni, csak a legfontosabbakról.A listát a Bravenet.com-nál regisztráltam. Bármikor fennáll a leiratkozás lehetősége...
Rengeteg dolgot máris lehet tudni, a WWI-n tartott előadások része a D3-ról szól/szólt. Csinálok tehát egy listát. Rendszerbe nem igazán tudom szedni a dolgokat, tehát úgy ahogy jön. (Egy része hallható a gameplay-videók alatt, vagy fentvan a Diablo3.com-on.) - Eddig két kasztot…..
Üdvözletem mindenkinek! Igazán sajnálom már, hogy nem követtem az oldallal az elmúlt egy hét eseményeit - igencsak izgalmasak voltak pedig. Tehát úgy döntöttem, hogy most röviden összefoglalom, a mai nap történéseivel együtt. Hogy az elejétől kezdjem, ma volt az első napja a…..
Diablo3.blog.hu Indul az oldal 2008.05.10 11:49:00
Üdvözlök mindenkit! Mint ez gondolom mindenki számára kiderült már, az oldal egy Diablo 3-mal foglalkozó blog :) Ameddig többet nem lehet tudni a játékról, nem is lesz más, csak hírblog. Eredetileg a Diablo3.hu címen akartam megcsinálni ugyanezt (és a későbbiekben mást is), de…..