Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wolverinna

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén ha jól számoltam (a tegnapi napig) hat filmet láttam moziban. Eddig igen magasan a januárban látott Üveg vitte a prímet, egészen tegnapig. Hasonló a helyzet Joker karakterével. Leszögezem, sosem voltam, nem is vagyok DC/Marvel meg nem tudom még milyen (képregény) rajongó, de Joker szerintem egy…..
Nyilván megélnék én ebből a dologból, hogy írok, de egyrészt nem olvassa senki, másrészt meg trágár vagyok, és nem tudom szépen kifejezni mit hallottam/hallok éppen. Papa Roach Crooked Teeth Tegnap már kaptam a fülest, hogy hallgatható a kis szerzemény, úgyhogy azóta tűkön ülve vártam, míg eljött…..
Tegnap szembejött velem egy cikk, miszerint a Slayer Kerry King-je borsót tudna hányni a Limp Bizkittől (nem így írták, de így találóbb). Erről, illetve a Prágában töltött hétvégéről, és az ott talált kis szórólapról, melyen a Hentai Corporation (ne keress rá....TÉNYLEG NE) is szerepelt, eszembe…..
Sosem voltam egy ősfan, aki éjjel nappal Mastodont hallgatott volna, de szerettem és szeretem mai napig. Ebben az évben "százszámra" nyomogatom a fészbukkon az eseményekre a talán/ott leszek gombot, eszetlenül, hogy majd szelektálok. Na de mikor elémborult ez....pislogtam, hogy WHAAAT, pislogott…..
Ami a kritikáim alapja, a kedvencem, a lényegre törő, velős megfogalmazás....ne haragudj dr strange, de...ez egy piece of sh#t. Végig sem néztem, mert úgy gondolom elvesztegettem 1 órát az életemből, és a maradék részét inkább nem akartam. Totál nem értem mi akar lenni ez a film, szóval lehet én…..
Ha szerda, akkor mozinap. Tegnap egy mini teremben néztük meg a Szólít a szörny című filmet. Leheletnyi döbbenet után ("jé....ez feliratos lesz?...vaksi vagyok hozzá, de sebaj, legalább Liam Neeson hangját halljuk, semmi béna szinkron") tág pupillákkal bámultam a vászonra (csak semmi kábszi! :D ),…..
Ha már amúgy is az X filmek voltak az elsők...hétvégén gyorsan bepótoltam lemaradásomat (még így is volt, ami valahogy kimaradt :D :D), Wolverine-t is felfrissítettem, hogy okosan üljek moziba a Logan-re. Nem jött össze. Nagyon nem. Ettől függetlenül a film magam nem volt rossz, viszont nem tudnám…..
Ez tényleg az első, és most nagyon aktuális: In Flames-Battles. 10/10, imádom, köszönöm, már a borítóval megvettek, ahogy az kijött, nálam mindegy volt mi lesz a lemezen...de nem csalódtam.   (Bővebben: Az In Flames az ezelőtti lemezeivel akkora csalódást okozott, hogy majdnem sírva töröltem le…..
  Igazából nem is ez az első, mert az ArcKönyvön már csíráztattam képességemet. Akkor a Törés, John Wick 2 és a Cukorfalat volt terítéken. (szerk.: Széttörve. Nem Törés. Nem bírom megjegyezni...buta buta) Ezt a blogot az X-men filmekkel avatom fel. Összességében jók, bár nekem sok, és…..