Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ildiko J. Kiss

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Marvelously Rutinos reggelek 2019.01.26 19:30:00
    Sokan alábecsülik a reggeli rutin fontosságát. Én sem tulajdonítottam neki különösebben nagy feneket sosem, egészen fél évvel ezelőttig. Ugyanis tavaly nyáron, életemben először - egy buddhista kolostorban, ami nem mellékes -, találkoztam a reggeli rutin fogalmával úgy igazán, valóban…..
Ildiko J. Kiss 2019.01.28 00:35:25
@Mad Mind: Az ébredéshez nekem is elég kb 5 per és mésik húsz, hogy elinduljak a napomba bele, főleg akkor volt így, amikor állandó rohanás volt az életem. De manapság más az időbeosztásom és a reggeli rutinom. Nyilván mindneki úgy osztja be az idejét és arra fordítja amire akarja ezekből a pntokból smit fent leírtam csak ötleteket lehet nyerni, ha valaki akar.

Nekem fontos, hogy minden nap intenzív edzéssel kezdjek, meg hideg zuhannyal és egészésges italokkal, reggelivel és ha kell ezért akár ötkor is felkelek, én így vagyok hatékony napközben és meg sem kottyan ha éjfélig dolgozom utána. Mint most is. :)

Köszönöm, a hozzászólásod.
Ildiko J. Kiss 2019.01.28 01:08:39
@dr.derill: Én nem érzem magam éhesnek, kilencig, leht azért mert sok folyadékot iszom ébredés után, illetv emár megsozkta a szervezetem, hogy mikor eszik. Azt gondoltam én is, hogy éhenhalnék, míg ki nem próbáltam, de nem haltam meg. :)

Amúgy szerintem mindenkinek más az időbeosztása, más életeket élünk, més a munkánk, a fenti írásban az én reggeli rutinom van, ami csak egy példa, esetleg támpont lehet másoknak, adhat ötletet, de nem kőbe vésett akármi. Én így. Maga meg úgy, hogy 5-kor fekszik 8-kor kel. (Ugye tudja, hogy baromi ártalmas hosszú távon, ha nem alszik eleget? Az agya is - de nem csak - gyorsabban öregszik annak, aki rendszeresen nem alsizk eleget, illetve későn fekszik és korán kel. )

Tudja, akik mondjuk tízkor kezdik a munkanapjuk és késő estig dolgoznak sem "időmilliomosok" csak az önétől eltérő időbeosztással és esetleg karrierrel rendelkeznek. Ettől még ugyanúgy sokat dolgozhat, lehet hatékony és sikeres, pont, mint mondjuk ön, az ön időbeosztásával.

Megjegyzem nekem ez egy új dolog az életemben, amit tudatosan átformáltam egy élhetőbb, jobb színvonalú életre, és az, hogy én 9.30-ig nem kapcsolom be a telefonom és magammal törödöm, reggelizem, intenzív edzésem van, a testemmel és az elmémmel foglalkozom és közben felkészülök a napomra, nekem nem "semmit nem csinál"-ás, hanem tudatos egészségmegőrzés illetve nyugalom-terápia, hogy a nap hátralevő részében jobban tudjam kezelni, nem csak a piszkálodó embereket, de magát a stresszt is, amivel az ember munkája ugye járhat. Mint írtam én így. Ön úgy. Más meg másképp.

Köszönöm a hozzászólását.
Ildiko J. Kiss 2019.01.29 00:22:33
@clemens: :D