Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orsheka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Heti Baba 22. Baba-mama torna 2018.12.28 09:16:01
Az első dolog amelyet megtanultam anyaként, az a feladataim két csoportra osztása, nevezetesen a gyerekkel és a gyerek nélkül végezhető tennivalók listája. Mivel Logan a születése óta keveset alszik, azt nagyrészt éjszaka teszi (ami persze nem baj), így napközben folyamatos szórakoztatást kíván.…..
Heti Baba 20. Logan születése 2018.08.10 15:13:34
Ma arról fogok mesélni, hogy milyen az élet a párhuzamos univerzumban, ahova július 19-én, egyébként 2018-ban, hajnalban közel egy órával éjfél után léptünk át. Az új világunk fényes csillaga és középpontja kicsi fiúnk, akinek aznap hajnalban, a frankfurti Bürgerhospital szülészetén rákerültünk a…..
Háromnegyed tízkor ébredtem a zavartalan csöndre. Tökéletes éjszaka volt, a férjem nem horkolt, nekem csak egyszer kellett pisilnem, nem hallottam a madarak hajnali öt órás koncertjét sem, amikor már automatikusan kelek fel és zárom be az ablakot. Az egy hete tartó felújítás is szünetelt valamiért,…..
Az első nagyon halvány teszt után nehezen, de kibírtam, hogy várjak két napot, mire másodszorra is próbálkoztam. Egyrészt azért, mert azt olvastam, hogy lombik esetében, a petesejt leszívást megelőzően beadott ún. tüszőrepesztő injekció hcg hormon tartalma adhat fals eredményt, másrészt meg a…..
A legutolsó írást a legizgalmasabb résznél fejeztem be, mert mióta van Netflixünk és rágyógyultunk a sorozatokra, megtanultam, hogy így lehet biztosan odaláncolni a képernyő elé a kedves nézőket vagy olvasókat. Fondorlatos húzásom gonoszságát csillapítandó a mai epizódban sokat mesélek majd, sőt a…..
Heti Baba 3. A petesejt leszívás 2017.12.19 21:21:36
Minden nap tanulok valami újat, ma például azt, hogy ha több számítógépen is írok egy bejegyzést, akkor azt mindenképpen úgy mentsem el, hogy bárhonnan hozzáférjek az anyaghoz. Mert ebben az esetben nem járok majd úgy mint például ma, amikor a félig megírt posztomat újraírhatom, mert nem férek…..