Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Annieke

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos Joyce meghalt! Buffy talált rá és hívta a 911-et. A diszpécser azt javasolta Buffynak, hogy próbálja újraéleszteni a mamát, de ez már sajnos nem használt semmit. A mentő is hamarosan kiér, de persze ők sem tudnak már segíteni Joyce-on, hisz jóval Buffy hazaérkezése előtt…..
Andrea, Melinda és Jim egy kiállításon van, ahol a festő lánya kiabálós, borítgatós és elrohanós jelenetet rendez, miközben Melinda a halott festővel társalog kedélyesen. A halott festő arra kéri Melt, hogy segítsen a lánynak, akitől megtudja, hogy a művész az apja és lépre…..
Jim nagyon szeretné lakhatóvá tenni a házat minél hamarabb, mert a kedves mama tart feléjük, látogatóba jön a fiatal házasokhoz. Melinda is a legjobb formáját szeretné hozni az anyós előtt, de megint egy szellem zavarja meg az előkészületeket. A mai szellemünk egy kisfiú, aki a…..
Annieke 2009.10.10 14:17:28
A csapat nagyobbik része éppen sütőtököt farag, Buffy pedig sopánkodik, hiszen nehezen emészti meg, hogy a második szexuális kalandja sem sült el igazán jól. Az első pasija gonosszá vált a szex után, a második pedig görénnyé, ez nem túl bíztató. Hamar el is köszön a…..
Brian bulit szervezett a cégnél, ami olyan szépen halad előre, hogy lökdösni sem kell. Kisebb csoportokban a csapat is ott van a bulin. Linds Briannel beszélget, és visszakapja a pénzt, amit Brian megsegítésére gyűjtöttek, amikor arra nagy szükség volt. Ted és Mel a következő…..
Nő bizony, nő, de még mennyire! Justin és Brian szexeléshez keresnek egy helyet, de nem találnak, mert az összes hely, ahol murisabb és izgalmasabb szexelni, mint otthon, be van zárva. Pittsburgh olyan lett, mint egy rendőrállam, úton-útfélen rendőrök vannak és igazoltatják a…..
A lányok fergeteges bulin vesznek részt, hisz a leánybúcsújuk van, így Leda ajándékból kártyajóslást rendelt barátnőinek. Titokzatos Marilyn azt jósolja a lányoknak, hogy az esküvőjük katasztrófa lesz, ha a kiszemelt időpontban tartják. Természetesen egyikőjük sem hisz…..
Mikey és Ben szakítottak, mint ahogy az várható volt, így irány a társkereső. Mikey próbálkozásai végén alaposan csalódott is a társkeresésben, és mivel Debbie is meghallgatta a fia társkereső szövegét, a föld alá süllyedés nem is tűnik rossz ötletnek. Mire vannak az…..
A pornóoldal kezd igazán jól menni, és ez az oldal üdvöskéjének, Emmettnek, vagyis elnézést, Fetch Dixon-nak köszönhető. Theodorról kiderül, hogy főnökként egy hajcsár, de Emm a farokverés aranyérmét akarja, így Teddy pénzéhsége ki lesz elégítve, ha már más éhsége nem…..
A fiúk Ted új pornóoldalának a premierjén vannak. Az oldal neve („verdamelóban.net”) is utal arra, hogy Teddy tanult a vele történtekből, és ellátta főnök gombbal a honlapját. Tehát aki dolgozik, verheti, hisz az oldal teljes egészében erről szól. Egy fiatalember…..
Annieke 2008.09.06 22:12:19
A Woody’s-ban csajos est van, ezért a lányok is ott vannak ma este, és ezért Brian halálra unja magát. Linds eldicsekszik azzal is, hogy összeházasodik Melanieval, úgyhogy Briannek ismét van miért a száját húzni, Emmettnek pedig akad min ujjongani. Teddy nincs velük, és a…..
A csapat Pride lázban ég, és éppen a kajáldába tartanak. Főleg Emm van oda a Pride-ért és természetesen be van táblázva, mint mindig ezen a héten. Szöszikének ez lesz az első felvonulása, így alig várja, valamint azt is megtudja, hogy kicsoda Godiva. Emmett elmeséli, hogy Godiva…..
A csapat a Woody’s-ban van, és egy Otthon melege című meleg szappanoperát néznek. Brian unja, a többiek viszont áhítattal nézik az ideális meleg párkapcsolatot előnybe helyező tévéműsort. A reklámszünetben Brian egyszerűen kikapcsolja a televíziót, amivel általános…..
A második évad első részét a Babylon-ban kezdjük Ted-del és Emmettel, akárcsak az első évadot, csak most Mikey nélkül stírölik a pasikat. Vagy mégsem Mikey nélkül? Mégsem Mikey nélkül, ugyanis kedvenc piros ujjú kék pólósunk megjelenik a fődizsiben. Emm és Ted hatalmas…..
Elérkeztünk az első évad utolsó részéhez. Mi mással is kezdhetnénk ezt a részt, mint azzal, hogy Brian szexel, és a többiek konferenciabeszélgetést tartanak róla. Igazából terveznek valamit Brian ellen, amit hamarosan megtudunk, nem kell aggódni. Az esemény Brian 30.…..
Buffy és egy Sheila nevű lány raporton van az igazgatónál, aki úgy gondolja, hogy a két lány az iskola legnagyobb bajkeverője, így ad nekik egy külön munkát. A tanár-szülő estmegszervezése lesz a feladatuk, ami ha nem sikerül jól, kicsapás lesz az ajándék. Természetesen…..
Az évad utolsó előtti része egy díjkiosztóval kezdődik. Az Atlas díj átadása zajlik éppen, amit az év reklámszakembere kap, jelen esetben Brian Kinney. A díszes társaság lelkesen tapsol, és Brian élvezettel dugja meg a díjátadó fickót. Közben Debbie-nél ügyvédi…..
Brian a szokásos mókát űzi otthonában, bizony, szexel, bár eddig nem volt szokásos, hogy két pasival is egyszerre, de most bevezette ezt is. Viszont egy mókaromboló hírt kap telefonon, mikor a nyolcvankettedik csörgés után végre felveszi. A hír: öreg Kinney meghalt. A két fiú…..
Marin biciklivel megérkezik a hotelba és összeakad Theresával, aki éppen visszaköltözik Benhez. Persze Marin is, mint mindenki, felajánlja a segítségét Ben etesében. És ha már az egyik régi hazatér, a másik régi is csomagokkal hurcolkodik el a hotelból. Igen, a másik régi Lynn,…..
A Babylonban vagyunk és a csapat ropja ezerrel a táncparketten, amikor egy jó pasi elkapja Mikey fenekét és magához húzza tánc közben. Mikor a rámenős srác telefonszámcserét ajánl, Mikey jön a „nekem barátom van, és nem dugunk félre” szöveggel. Azért a srác mégis…..
Giles kiosztást tart, konkrétan Buffynak, aki szurkolólánynak van öltözve. Viszont nem poénból néz így ki, hanem azért, mert be akar lépni a szurkoló kórusba. Na, pont ezért veszekszik vele Giles is, nem tartja jó ötletnek. Buffy viszont szeretné a normális 16 évesek életét…..
A 15. rész Justin zuhanyzásával és Lindsay idegeskedésével kezdődik. Linds azért ideges, mert Brianre kell hagynia a gyereket egész hétvégére, miután kénytelen visszamenni dolgozni és konferenciára megy. David is be van sózva, mert fél éve nem látta a fiát és most éppen hozzá…..
Annieke 2008.06.07 00:17:10
Brian az üzleti útját tervezgeti, mikor a főnöke közli vele, hogy nem ő megy a Bahamákra. A főnök arra kéri Briant, hogy menjen haza, míg lemegy ez a zaklatási ügy. Jobb lesz ügyvédet szerezni. Brian hova menne máshova, mint a kajáldába, ahol ott van Ted és Mikey is. Persze Mikey…..
Brian az irodájában van és a két talpnyalója mutatja be éppen az új termékkel kapcsolatos ötleteit, mikor érkezik egy új fiú. Az új fiúnak jobb reklámötlete van, mint a két szokásosnak, így Brian neki adja a munkát. Mel és Linds összejövetelt tart, de Melanie nem érzi valami…..
No nézzük csak. Volt egy hetünk, hogy túltegyünk magunkat az első igazi drámán, ami Briannek még nem ment. A szülinapi dekorációként szolgáló Mikeyt és őt ábrázoló fotókat nézegeti, miközben egy futógépen edz. Telefont ragad és Mikeyt tárcsázza, de nem szól bele. Úgy…..