Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zolikam71

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután kiválasztottuk álmaink nyaralását, már csak egy dolgot kell megoldanunk. Oda kell jutnunk. Ezt megtehetjük autóval, busszal, hajóval repülővel, vagy egyéb múltszázadi eszközökkel, de véleményem szerint egy bizonyos távolságon túl a repülő a legjobb választás. Mondom ezt úgy, hogy habár…..
20 állat a nagyvilágból, amik még a legrosszabb napjukon is rád vernek frizurában. A plüss tehén még csak a kezdet, bár bőven az egyik legcukibb a listán, hidd el. Adunk nekik fantázia nevet is, mert úgy viccesebb. Hógolyó hercegnő Aki valójában egy angóranyúl, aminek…..
zolikam71 2017.08.15 22:42:19
Úgy adódott, hogy Bodajkra kellett látogatnom. Elvben roppant egyszerű, vonattal Székesfehérvárig, a fehérvári állomástól egy alkalmas busszal az autóbusz-pályaudvarra, majd onnan egy másik busszal Bodajkra. A gyakorlat kissé bonyolultabb...
zolikam71 2017.08.05 23:44:33
@zümmmi: Ezzel egyetértek!46 éve lakok itt,és egyre sz@rabb.
A női mell alapvető funkciója a gyermek etetés, a szoptatás. Az anyatejben számos olyan alkotóelem található, amely szükséges a kisbaba fejlődéséhez. Sőt! Olyan kutatás is napvilágot látott, amely az anyatej vizsgálata során kimutatta, hogy bizonyos rákfajtákat lehet a benne található egyik enzimmel…..
zolikam71 2017.08.03 19:03:03
@Kishableany: Nana!Csak saját nevedben beszélj!Mi az,hogy senkit nem érdekel?Gondolom nem is azért csinálta,hogy nézd!Aztán meg lehet,hogy valakit éppen érdekelt is a dolog.
A sport szeretete régóta megvan bennem. Talán mert hat éven át én is szertornász voltam, s tényleg sok munkát fektettem bele, aminek a magam kis mikrovilágában eredménye is volt. Az iskolánk edzői messze a legjobbak voltak a városban, s keményen is fogtak bennünket. Rendszeresen jártunk versenyekre,…..
zolikam71 2017.07.29 16:27:10
@Liping: Akkor még egy okkal több,hogy ne írogass ilyent egy Magyarnak,aki Magyarországon a Magyaroknak drukkol,és Magyarországon él!Szerintem ne is nézz semmilyen magyar kötődésű sporteseményt,amit magyar ember közvetít MAGYAR embereknek!Azt ajánlom,hogy a ma esti vízilabda döntőt messze kerüld el,és ne írj ide semmit,mert nem leszel köz kedvenc!
zolikam71 2017.07.29 16:57:57
@Duplaxiii: Szerintem igazad van!Talán már ezt is el akarják tőlünk venni a sehonnaniak?
zolikam71 2017.07.29 17:11:46
@Duplaxiii: Hát mit mondjak?!Leírtad a frankót!
A push-up, a sport, a pánt nélküli és még sokáig folytathatnánk a sort. Sokan nem is gondolnánk, hogy a hányféle típusú melltartóból válogathatnak a nők, hogy az a ruhához mindig tökéletesen passzoljon. Ti mindegyiket ismeritek? Forrás: Alice Mongkongllite / BuzzFeed..
zolikam71 2017.04.05 16:40:26
@karandash: Az utolsó bekezdéssel maximálisan egyet értek!
A Valentin nap után időrendben az év második utálom/imádom napja: eredetéről inkább csak elméletek vannak, de annyi biztos, hogy az emberek régóta használják április első napját arra, hogy kellemetlen vicces pillanatokat szerezzenek ismerőseiknek. A poénkodási vágy a média dolgozóit sem kerüli el,…..
Albertfalvi olvasónktól az alábbi leveket kaptuk a napokban, melyet szeretnénk megosztani hűséges olvasóinkkal, hogy aztán közösen mondhassunk róla véleményt: Tisztelt Szentimreváros Blog! Albertfalván a Sáfrány utcában lakom és abban a "szerencsében" van részem, hogy nem messze az ablakomtól…..
Nem volt képes visszatartani a fiatal srácok iránt érzett gerjedelmét egy nő, aki molesztálta és megerőszakolta a gimis focista fiúkat. Tudta, hogy törvénytelen, ezért hallgatásra késztette őket. Zsarolta és megfélemlítette őket, nehogy elárulják bárkinek is. Rendőrségi ügy lett belőle! Részletek a…..