Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Patai László

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Keresőblog Linkfelhő 2006.11.09 11:34:00
Új keresőoptimalizáló verseny indult, melyben az optimalizálandó szó: linkfelhő Azthiszem joggal mondhatom, hogy ez a verseny nem jött volna létre, ha nincs a pillangószív. Minden bizonnyal az általam kiírt keresőoptimalizáló verseny népszerűsége késztette a mostani,…..
Keresőblog ODP linkajánlás 2007.01.13 19:35:58
Korábban már megírtam, hogy újraindult az Open Directory Project, ám hamarosan korrigálnom kellet bejelentésemet, mert akkor csak a szerkesztői felület indult újra, linkeket ajánlani még nem lehetett.Most azonban újra régi (kopott) fényében üzemel az ODP, hiszen tudunk linkeket…..
Keresőblog Újra megy az ODP 2006.12.20 11:00:00
Újraindult az Open Directory Project, azaz a Dmoz.org . Az utóbbi időben nem lehetett linket ajánlani az oldalra és a szerkesztők sem tudtak új oldalakat felvenni, vagy régieket törölni. A hosszas szerencsétlenkedés most véget ért és az ODP most újra régi fényében pompázik.Régi…..
Patai László 2007.01.09 16:02:37
Webisztán Inda.hu 2006.12.15 15:41:00
Nyilván minden Blog.hu-ba regisztrált kommentelő és blogger észlelte, hogy ma hajnaltól megváltozott a belépés módja. A belépni egy úgynevezett IndaPass-szal lehet, ami az Inda közös belépőfelülete, vagyis egy SSO.Az Inda közösségi és kommunikációs szolgáltatások…..
Amikor az ember egy site-ot újratervez, mindig a legnagyobb dilemma, hogy az URL-készletét megtartsa-e. Van-e olyan linkeltsége az adott URL-eknek, ami ezt teszi primer döntési faktorrá? Ha nem, azaz a weboldalra mutató mély linkek száma elenyésző, és az URL-ek is nyugodtan dobhatók…..
SEO Googl’maprul 2006.11.28 19:55:00
Azon kaptam magam, hogy magánlevelezésekben onlinemédiásoknak szapulom az onlinemédiát, hogy nem adtak - szerintem - kellő súlyt a Google ősz eleji térképadatbázis-bővítésének. Addig mentek el a tudósítások, kb. hogy új nagyfelbontású műholdfotót kapott például…..
Épp most kaptam meg a Takarékszövetkezeti Hírlevelet, amire egyébként még 1-2 éve én iratkoztam fel az egyik ilyesmire használt e-mail címemmel. Az eddigi 5-6 levéllel, amit innen kaptam nem volt semmi gond, de ez a mostani egy kicsit kiakasztott. Elég sokáig tartott ugyanis…..
Mintha Puskás Ferenc őgy. Pro Evolution Soccerrel szaggatná a PS2-kontrollert. A keresőmarketing-versenyek olyan játékteret hoznak létre, melynek kicsi a metszete a valósággal.Mondhatnánk erre persze, hogy ez a játéktér viszont egyenlő feltételeket teremt a játékosok számára.…..
Lehet venni: http://www.teszvesz.hu/search.php?string=iwiw Legalábbis próbálkozni venni.....
Vagy valami olyasmi. Mindenesetre a hazai webkettes mezőny egy új taggal bővült, egy képmegosztóval: az iKep.hu-val.Igazi béta szolgáltatás, folyamatosan bővülő, javuló funkciókkal. Az alap felállásban akárhány képet felrakhatunk bármennyi albumba, egy korlát van: 500 MByte a…..
SEO Bootup 2006.11.24 15:10:00
A keresőmarketing hazai fejlődése mintha túlontúl sok gellert kapna mostanában. Ismertsége bár egyre nagyobb, ám megítelése romlik. Teszem hozzá: jogosan. Sokan gondolják ezt manapság divatos szakmának, nyílnak is csőstül a szakértői-blogok, kiírattatnak versenyek. Ebben a…..
Patai László 2006.11.26 01:07:26