Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tigerblogger (törölt)

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert az RTL Klub mindent megtehet.Mert nem számít, hogy hónapok óta tudni lehet a magyar-portugál kezdési időpontját, most, egy héttel előtte esik le valakinek, hogy jé, ütközik a Barátok közttel. És mert nem lényeges még az sem, hogy ha most szombaton borul a papírforma, és…..
Tigerblogger (törölt) 2009.09.01 13:59:22
A retek is lesz@rja a barátok köztöt, ahogy a meccset is, a lényeg, hogy 45 perc alatt le lehet adni 3 reklámblokkot, még egy félidő alatt egyet sem. Egyszerűen csak rájöttek, hogy sokkal nézetettebb az a reklámblokk, ha közöttük tehetségtelenek ripacskodnak (a fogyasztók pedig ezt kajálják), mint akkor, amikor csak egy bizonyos sportszerető réteget elégítenek ki (akiket spec nem érdekel a hüvelygomba..). Üzlet, pénz, százmilliók. Undorító. Ezért kellene a magyar sportnak a közszolgálat kezében maradnia.
Mégis kereste Felipe Massát lábadozásakor csapattársa, a képeslap elkallódott, az interneten bukkantak rá. Valahogy így szól:  Massa, Én vagyok az, Kimi (a csapattársad). Azt olvasom az Autosportban, hogy kórházba kerültél. Luca C azt mondta, meg kellene…..
Tegnap rajtolt a Bajnokok Ligája a Tv2-n, a csatorna még Gundel Takács Gábort is visszahívta a közszolgálat szarvától erre az alkalomra. De az első próbálkozás elég elkeserítő, a Celtic-Arsenal meccset ugyanis annyian nézték, mint egy kiadósabb adásszünetet, vagy legfeljebb,…..
Magam nem vagyok egy nagy futballrajongó, egész egyszerűen nem hoz lázba, hogy huszonkét térdzoknis figura másfél órán át kerget egy labdát és egyszer-kétszer történik valami aminek örül az egyik fél (emellett viszont az meg érdekel, hogy autók mennek körbe-körbe egy pályán…..
Az elmúlt időszakban nem lehetett nagyon dicsérni a Microsoftot a reklámjai miatt. A Laptop hunters sorozat ugyan egész sikeres lett, de ezekkel a minimál testimonial reklámokkal sokat nem dobtak a cég megítélésén. Ezekhez képest különösen nagy a kontraszt, ha a legfrissebb, az…..
Tigerblogger (törölt) 2009.07.19 18:41:15
azért ez sem rossz:
www.youtube.com/watch?v=-vU9Up_2644&NR=1

Mostly Harmless: "spellcheck this...!" :)
A nemrég lezuhant Air France Airbus körüli hírverésben egyszer már felemlegették a Lost című sorozatot, akkor, amikor a gép még úgy volt, hogy nyomtalanul eltűnt, és a közelében pont volt egy sziget, aminek a tengerpartja kísértetisen hasonlított Hawaii azon partszakaszára, ahol…..
autózz! Elütöl! Elütöl! 2009.05.10 11:48:00
Nagy szívás olyan helyen lakni, ahol több az autó, mint a parkolóhely. Még nagyobb szívás ilyen helyre este 7-8 után hazaérni, amikor már mindenki más lepakolta a kocsiját elfoglalva minden használható négyzetcentiméter aszfaltot és egykor fűvel borított felületet. Ludmilla ezt…..
Tigerblogger (törölt) 2009.05.10 16:33:48
Kiderült: cigány asszony gyerekének nem volt hely, de az egy hónappal később jelentkező nem roma asszony akár már aznap beírathatta volna unokáját a szarvasi evangélikus általános iskolába. A beiratkozás hetén apák álltak sorba: az először jelentkező roma férfit helyhiányra…..
Gál M. A Föld órája 2009.03.28 20:40:00
Néhány perce kezdődött a Föld órája nevű akció. A szervezők arra kérték az embereket, hogy 20:30 és 21:30 között kapcsolják le a villanyt. Én ennek a felhívásnak eleget is tettem. A szobában pislákoló egyetlen 15 Wattos energiatakarékos izzót, ami ilyenkor világítani…..
Február végén írta meg a Blikk, hogy a Tv2 új vetélkedőt próbálgat, a Hole in the Wall című legendásan idióta embertetriszt, ami éppen olyan népszerű Japánban, mint mondjuk az iskolai formaruhába bújt nők tömeges penetrálása különböző súlyú és állagú tengeri…..
Nagyon csalódottak lehetnek azok, akik bevették a TV2 hetek óta promózott szlogenjét, hogy péntek 13-án minden megváltozik a Csillagvirág Klinikán. A lassan csordogáló szappanoperából nem lett sem Vészhelyzet, sem 24, de még a Tűzvonalban forgatókönyvírói is csak röhögnek…..
Munkahelyi (T)error Ifjú titán 2009.03.02 00:01:00
Hátramozdító levele egy igazi naplopóról szól, aki a próbaidő alatt meló helyett msn-ezett, órákig ebédelt, néha szunyókált is egy kicsit. Vajon kinek lehetett a csókosa ez az ifjú titán? Üdv, most olvastam a betanítós sztorit, nekem is van, íme:  Új céghez érkezvén…..
Szerkesztőségünk legújabb kedvence Maru, a játékos, cuki, lenyűgözően csetlőbotló, kicsit ügyetlen, lusta, elkényeztetett, dagi, dobozfüggő macsek. Ő lenne az új Garfield?..
És akkor most elkezdjük törleszteni egyik régi adósságunkat (van még, tudjuk, mindenre sor kerül, ígérjük, hamarosan Mötley is felbukkan), következzen az első beküldött cukinapló, Ritától. "2008.06.17. Itt kezdődött minden. Egy gyümölcs nevét kapta, úgy mint Áfonya. Ez…..
HamPLÓ Szép régi világ: a posta 2009.02.11 19:30:00
Megint szerencsém volt ajánlott küldemény átadása végett sorban állni negyven percet (de lehet, hogy negyvenöt volt). Eredetileg már tegnap este el akartam menni a hivatalosított papírárúért a nagy szürke házba, de láttam, hogy nem lehet beférni (kilóg a sor a sorbanállós…..
Leplezzük le a pasikat és vessünk véget a "nagyromantikus" női álmoknak! Merjük kimondani: a férfiak bizony szexelni akarnak! Azért jelentkeznek fel a társkereső oldalakra, azért mennek el a szórakozóhelyekre, azért szólítanak le nőket az utcán avagy a könyvtárakban,…..
   Merengő felvezetés   A körülmények szerencsétlen összejátszása folytán létezik egy város, amelynek a neve Pécs. Sok város létezik, de abban nem pécsiek élnek, tehát azok nem számítanak. A város meghalt, holt teteme a Mecsek oldalán fekszik, de egyes…..
Onlinemarketing blog Hype 2009.01.10 17:00:00
Érdekes dolog ez a hype jelenség: olyan, mint a divat, de valahogy más a ritmusa. Egyrészt rövidebb a felfutása, másrészt hamarabb el is hal. És hát emiatt sokkal kisebb a másodlagos, később visszatérő hatás.De amit éppen felkap egy közösség, "meghypeol", az nagyon…..
Úgy látszik nem csak minket érdekel, hogy hol van Budapest valódi határa. A Magyar Hírlap információi szerint a Fidesz vezérkara négy lehetséges modellt vizsgál a fővárosi önkormányzati rendszer átalakításával kapcsolatban: 1. "megmarad a huszonhárom kerület, de bizonyos…..
Levélírónk választ vár, de addig is rögzítsük az örök vasárnapi szabályt: interneten nem ismerkedünk. Tényleg, szerintetek viccből írtuk a szakítóskönyvet? Internetes társkeresésre adtam a fejem. Első „élményem” igen negatív, ezt osztom meg most veletek. Mai…..