Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leander

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 „Bulizni voltunk Balatonsoundon, de reggelre már Szántódon éreztük az életet. Már haza indultunk volna, de előtte még leültünk sörözni a strandra reggeli gyanánt. Itt történt az eset. Picsa másnaposan alvás nélkül sitteltünk  a parton. Elég kellemetlen szituba…..
Itt a friss termés: Lenkei úr Magyarország OT-nagykövete lett - legalábbis ez derül ki ebből a ma éjfélkor küldött emailből. Ez a pozíció a legmagasabb rang a nem egyházi munkatárs szcientológusok között. Az OT szó az operatív thetán rövidítése, ami egy magasabbrendű…..
Megpróbáltam elérni valamit a lap.hu-nál a szcientologia.lap.hu egyoldalúsága miatt. Erre jutottam, tanulságnak felteszem: Levélváltás:From: (név)Sent: Friday, 6 June, 2008 15:37To: ReformerSubject: FW: Lap.hu oldallal kapcsolatos egyéb panaszKedves „Reformer”, Az ügyet…..
Talán, ha már kész lenne a szakítóskönyv, nem is kaptuk volna meg ezt a levelet, mert a gyáva nő csak felcsapta volna, kicsit bogarássza, és kész. Szerencsére gyáva nők és kevésbé sértő, de jó szakító dumák mindig lesznek. Továbbra is vállaljuk szakítások lebonyolítását…..
A következő történt: Forrás: Guardian Egy 15 éves srác egy olyan táblát tartott az egy Anonymous által szervezett békés szcientológiaellenes tüntetésen Londonban, május 10-én, ami az állt, hogy "a szcientológia nem vallás, hanem egy veszélyes szekta." Az egyik…..
Friss hír innen: http://funyiro.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=405&Itemid=175 Zene:Johnny Cash - God's Gonna Cut You Down Paksnak nem kell Drogmentes Magyarországért Maraton Kisebb affér zavarta meg a drogmentes maraton tegnapi, paksi programját. A…..
Leander 2008.05.19 22:13:11
Érdekes linkre leltem Vénróka blogján: Drogmentes Maraton kényes kérdésekkel Idézetek következnek a cikkből, itt lehet még hozzászólni. A háttérzene pedig mi lehetne, más mint a Voga - Turnovszky: Hű, de kínos Csütörtökön érkezett városunkba a 7. Drogmentes…..
Mi talál az ember a postaládájában reggel? Zene: Queen - The Invisible Man Üzenet elküldve: Sze 2008.05.14. 0:25 Tárgy: 2 év alatt Clear Magyarország tájékoztató   Kedves xxx ! Legyenek büszkék unokáin ránk, annyira, mint mi Mátyásra, Széchényire, Szentgyörgyi…..
Na, ez jött ma. Csak erős idegzetűeknek! Én szóltam... Zene: Leonard Nimoy - The Ballad of Bilbo Baggins Szójegyzék: beingness - a létezés egy állapota, szerepkör, pld. egy pozíció, egy titulus egy beingness…..
killtheradical Kit keres? 2008.05.03 08:24:00
Ki mit? Mit keresnek az ide kattintók? Nem a teljes lista, csak az érdekesebbek, amik közül párat azért nagyon nem…..
Leander 2008.05.03 15:17:11
A Freewinds a szcientológia egyház luxus óceánjárója, a legmagasabb szintű tanfolyamaikat itt szolgáltatták, valamint konferenciákat is tartottak a fedélzetén. A kék azbeszt egy bizonyítottan rákkeltő hatású anyag, a legveszélyesebb az összes azbeszttípus közül. Bővebben…..
Jason Beghe (ld. előző postok) a következőt írta be a xenu.net fórumába: Egy héttel ezelőtt felvettem a kapcsolatot a Nemzetközi Hírességek Központja (Szcientológia szervezet ez is) elnöki irodájával és megkértem arra, hogy segítsen hozzájutni a rólam vezetett dossziékhoz.…..
killtheradical Tibi, tibi, Tibet 2008.04.28 11:31:00
Index: "Tudta Ön, hogy az eseményt országimázsépítésre használó náci rezsim PR-újítása volt, hogy Görögországból futóváltó vigye Berlinbe az olimpiai lángot? Tetszett, megtartottuk. " Killtheradical: "Ja, mielőtt még olyan szellemi magasságokról áradoznánk, ahol én…..
Leander 2008.04.28 20:29:11
Hehe,bs,Neked ezek a gondolatok nem ismerősek valahonnan?:D

index.hu/gazdasag/magyar/bojk080428/

Amúgy nézd a pozitív oldalát,tetszel az index szerkesztőinek:D
Az egykori Commodore Világ levelezési rovata előtt tisztelegve ezt a nevet adtam a levelezési rovatunknak. Íme válogatás a közelmúlt szcientológia körleveleiből. Az emaileket eredeti formájukban, az eredeti tördeléssel és szöveggel adom közre.Figyelem! 10 éven belül Clear lesz…..
Egy iskolaigazgatótól kaptam ezt az emailt, ma reggel kapta a Drogmentes Magyarországért Maratonoktól - ld. előző bejegyzés a szcientológia kapcsolatról. (kiemelések tőlem, megjegyzések piros színnel): Kedves Igazgató Asszony/Úr! Örömmel tudatjuk, hogy Martinek János, Janics…..
Leander 2008.04.26 23:02:50