Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Radi

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap végigjártam a Déliben 1-2 vonatot, kíváncsi voltam mit lát egy utas. Volt szerencsém egy olyan vonatot is végigjárni, amit a takarítók előttem pucoltak ki, szinte teljesen. Munkájukba még akkor sem tudnék belekötni, ha nagyon akarnék (pedig ebben van már egy két éves…..
Radi 2009.03.23 23:05:50
@Hellisfitar: Középiskolás koromban reggel jártam Nagykátáról Budapestre. Állandóan az első osztályon utaztam a sima tanulóbérletemmel és egyszer sem küldtek át másodosztályra.
Épp a héten szembesült a Homár barkácsüzleteink középkori hómpédzseivel, amiken jó, ha az aktuális papírkatalógus szerepel, amiben alig van valami, keresni meg nyilván nem lehet. Tényleg annyira drága lenne felvenni egy embert, az online árlista frissítésére? Nem kell…..
Jkbuda levele szerint nem elég, hogy a Fibernet késett a beszereléssel és a javítással, hogy nem küldött ki szerződést, tehát elvileg nem is állnak kapcsolatban egymással, de a szakik még csak nem is a Fibernet hálózatára kötötték be őket. Tisztelt Fibernet Kommunikációs Zrt!…..
A sítáboros panasz eddig három részben szerepelt a Homáron (I., II., III.), és most itt az epilógus az Exit Tours jogi képviselőjétől. És a Homár, mint mindig, természetesen most is örömmel közzéteszi a másik fél véleményét. Nézzük az alapvető tényeket. Az Exit Tours Kft.…..
Na, ilyen levelet még nem kaptam, eláll a csápom is tőle, szinte érezni a nyirkos tenyeret, a borzongató izgalmat, a nagy nyelést aztán a bűntudatos hallgatást. Olvasónk ugyanis tízezerrel kevesebbet fizetett egy focicipőért, most meg mintha a lebukástól félne. A kérdése az, hogy…..
Radi 2009.02.03 13:01:36
Emelt hangú anyázással végződő történet a Centrum jóvoltából: majd másfél órával a parkolójegy lejárta előtt bírságot kapott a Homár-közeli autós. Miközben a Centrum Parkoló hibájából sorbaállt és ügyintézett, ismét megbüntették, bár beígérték neki, hogy erre…..
A megtört iPhone kábel kicseréltetésére tett kísérletet UndokBeka, ebből az alkalomból sorbaállt, majd szívott a T-Mobile ügyfélszolgálatán. A kábel garanciális cseréjéhez a készüléket is le kellett volna adnia, hiszen azon van egy sorozatszám, ami szükséges a garancia…..
T.P. végignézte, ahogy a Plus pénztárosa a sóskát a spenóttal összekeverő vevőt abuzálta, majd feldúltan megírta a történteket az áruház vezetőségének, végül a levelet szétküldte, ahová csak bírta.Tisztelt Plus Áruházak Vezetősége!A tegnapi napon fél 11 körül…..
Már megint Parti Nagy Lajosra gyanakszunk, olyan gyönyörű, költői mondattal kezdődik 2008 legvégének egyik legjobb levele: "A 2008.12.22-én vásároltam egy 106 cm-es SAMSUNG plazma tv-m bal felső sarkába az RTL KLUB logója beégett." A folytatás kevésbé poétikus, az…..
Gabbró nem sikeres karácsonyozó: fingja sincs mi az, amit egy fehér dobozban kapott, ráadásul majdnem megvezették egy zacskó leértékelt gumimacival. Igazi mikrotörténetek nanotanulságokkal. Az ismeretlen ajándék pedig nyilvánvalóan Gyurcsány Ferenc "Klára és én" című…..
A pécsi Coop-ban a rossz rendszer miatt kártyával történő fizetés esetén is a kerekítési szabály szerint járnak el. Az üzletvezető ezt elismeri, de nem tud mit tenni, ám a közbelépő rendőr szerint minden így van jól, nem kell 1 Ft miatt pattogni és egyébként is: mindenki…..
Radi 2008.11.21 08:43:50
A Volánbusz sajátosan kerüli el a gazdasági világválságot, ahogy Róbert barátnője tapasztalta. A Népstadionnál kapott egy jegyet egy nemlétező járatra, amit aztán a pénztáros nem volt hajlandó visszacserélni, sőt, és a pénzt sem adta vissza: Felháborító, ami most történt…..
A postai befizetés plusz 120 Ft-os költségéről nem tájékoztatta az ügyfelet a Pannon, így az billentyűzet után nyúlt. X.Y levelét minden változtatás nélkül, az eredeti mondatvégi írásjelekkel közöljük. Tisztelt Címzett! Előjáróban annyit, hogy az ügy mellyel…..
Subba OMG! 2008.04.25 09:43:00
A hét utolsó munkanapjára tartogattuk ezt a retek nótát, tegye hosszabbá és elviselhetetlenebbé a pénteket. Ááá-ááá! Ki engedte be ezt a két bakfist a repülőtérre? Miben bízhat az ember ezek után, miféle biztonsági rendszer van ott? Mi bizony egy rokont sejtünk a…..
Radi 2008.04.25 17:03:05