Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ChocoChoco

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretném felhívni a Szociális és Munkaügyi Minisztérium "Országos Esélyegyenlőségi Hálózat"-ának és Dr. Szabó Máté ombudsman figyelmét erre a súlyosan diszkriminatív álláshirdetésre, ami ráadásul még - jaj, de pikáns! - diákmunka is :…..
ChocoChoco 2008.06.30 14:31:04
Zero: ha ezt Te komolyan gondoltad volna, akkor nem ebben a szövegkörnyezetben fogalmaztad volna meg az aggályodat, meg pláne, hogy tök piti az egész, nem érzed?! Te tényleg ezt egy diszkriminációs aggálynak érzed, hogy a melegfelvonuláson nem szórólapozhatsz?! Ugyan már! Szerintem egy ilyen hirdetésben,amikor veszélyben vannak a melegek, tök egyértelművé kell tenni, hogy milyen munkára, hol és kiket várnak! Menj végig a körúton és nézd meg az éttermeket, boltokat: eladóLÁNYokat felveszünk, pincérNŐT keresünk. Találtál egy hirdetést, feldobod ide ezzel a "jaj,de pikáns", méghozzá diákmunka is" körítéssel, majd kitalálod, hogy utálod a kettős mércét?

Sheron: nincs baj a szövegértésemmel, a felvezetés cinikus hangnemével van a bajom továbbra is.

Mint ahogyan azzal van a bajom, hogy olyanokat gondoltok, hogy divat melegnek lenni. Tényleg.
Ha én dönthettem volna erről, akkor lehet, hogy más "divatot" választok, mint, hogy meleg legyek; szerintem 2008-ban Magyarországon nem olyan jó melegnek lenni,hogy úri passzióból ezt válassza valaki, csak úgy. "Már-már mi vagyunk kisebbségben" Úristen! Mivaaaaan?!
Szóval ezt Ti tényleg végiggondoljátok, mielőtt ilyen bornírt demagóg baromságot idepiszkítotok?!

A másik meg a felvonulás, meg a "túl sok már belőlük". Több helyen leírtam már, itt is megteszem: a melegség magánügy. De addig, amíg nem illetnek meg engem azok a jogok, amelyek a többi magyar állampolgárt megilletik, csak azért, mert én egy pasival élek együtt, addig sajnos azt kell mondanom, nem magánügy a melegség.Én örülnék a legjobban, ha magánügy lehetne. Házasodhatnánk, fogadhatnánk örökbe gyereket, örökölhetnék, megtudhatnám a pasimról, ha kórházban van, hogy még él-e, csak, hogy ilyen alap dolgokat mondjak.
Aztán, hogy a melegek így gondolják nemtetszésüket a világ elé tárni, hát az meg egy másik bicikli. Attól, hogy valakinek ez nem tetszik - tök halkan jegyzem meg, nekem sem - nem változtat azon, hogy amiért az utcára vonulnak, az egy élő probléma a lakosság 10%-ának, akik fogyasztanak, adóznak, dolgoznak, élnek, halnak ugyanúgy, mint egy hetero, de közben mégsem jár neki minden.
w Seggel előre 2008.06.19 05:00:00
Mikor végre eljutott az Orbán Viktor agyáig, hogy a szélsőjobb rossz társaság, egyszer csak megmondták a híveknek, hogy mostantól ne árpádsávozzanak Fidesz-gyűlésen. Aztán kiszivárgott két pofon terve. Az összekacsintás vádja el is halkult. Igaz, vesztett a népszerűségéből…..
w A dublőrök éjszakája 2008.05.22 06:00:00
Re: A KDNP-ből csinálhat Orbán saját ellenzéketÚristen, győztünk! 1990-ben állítólag így vette tudomásul Antall József, hogy az MDF megnyerte a választást. Nem volt a tarsolyukban semmiféle program - nem is csoda, hogy magát a tarsolyt kezdték lobogtatni identitásképzőként,…..