Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szalai_aranka_babineni

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Fidesz gépezetnek idehaza nincs gátja, mert vagy kiiktatták őket, vagy egyszerűen a haveroknak adták a fontos székeket. Az új médiatörvény pedig teljes képet ad az új és javított Orbán-kormányról. Nem kell magyarázni a bizonyítványt és ne is várjunk ide ovációt. Egy…..
Emberek! Én szeretem a verbális/klaviaturális agressziót, de azért számoljatok már háromig, mielőtt elkülditek a hozzászólást. Nyugi! Próbáljunk kulturált majmokhoz méltón…..
szalai_aranka_babineni 2008.04.25 16:29:06
A LENYEGLATO POLGARTARSAK MIATT BEMASOLNAM A LENYEGET MEGINT:) egyre inkabb jol szorakozom:)

szoval johetnek az offtopic hozzaszolasok, meg lehet engem szapulni a helyesirasom miatt, meg a nap hol konsteallacioja is bejohet majd a beirasokba es az is h dogoljek meg en is mert otthagytam az amugy rettenetesen jo orszagot a sok rendes lakojaval...

De ha jol ertettem itt a rokkant kartyaval parkolo draga autok kromofaggal torteno lelocsolasa, es egyebb joindulatu roncsolassal jaro bevatkozasra buzditas -es ebben melysegesen egyeterto tomeg reakcioja- a tema, nem pedig h nekem mennyire jol megy vagy nem. Az az en ugyem, es hogy reagaltam egy beirasara Ms Vereckenek, arra irtam is h offtopic. de hogy a temanal maradjunk ugy latom nehany autista kedveert be kell masolnom megint:
1, semmi koze a rokkant kartyanak a tulaj anyagi helyzetehez mint azt mar sokan leirtak.
2 igen, meg ha van is sok csalo koztuk, ezt a gombocot le kell nyelni irigy polgarok. Nem itelheted meg az alapjan, hogy milyen kocsija van. Van mindkettore pelda az en ismerosi koromben is. Gazdag audi 8 asos sibalesetes derektol lefele mozgaskeptelen baratom is, es van x5 os semmi baja vette a kartyat is. honnan veszed a batorsagot blog iro (de inkabb szarlapatolo baratom), hogy koztorvenyes buncselekmenyre buzdits barkit is. Nem csak hogy ostoba dolog ez, de gyanitom torvenyellenes is, mint ahogy az ios az lenne ha en inditanek egy blogot, hogy ugyan torje mar el valaki egy kurblivasssal a gerincwedet, mert biztos loptad a szamitogepedet, es tolem.
Az egyebkent hogy az eu n belul aminek egyre inkabb gondolom magyarorszag semmilyen ertelemben nem tagja, hol allitjak ki a mozgasserult igazolvanyt, hat tessek utana olvasni...
----------------------------------------------------

Hat ez, es ad idezzek egy masik beirast aki azt mondta h a kromofag, meg a fenyezes karcolas sokkal nagyobb bun... Egyetertek.

De persze lenyeglato emberkek most johettek azzal, megint hogy en mekkora gyoker vagyok:) Es gyertek is. Nekem nem faj. A hangvetelbol latom, hogy nektek igen:)

Comeonbabyletsrockandroll.
(kulon irjak :) )

szalai_aranka_babineni 2008.04.25 16:34:46
Kedves Magyar, Geoffroy becenevu emberkek:

Irhatnam h egy nagy magyar szurmemarha
f@szt a seggetegbe, de inkabb azt irom: ostoba parasztok vagytok akik osszekeverik a hazaarulot a szabadon uj elet valasztassal. Azt azert megkerdezenem h ki a nagyobb hazaarulo aki elhagyja az orszagot, hogy uj eletet kezdjen, es boldogul es mert ugyanazert a munkajaert jobb penzt kap, vagy az a sok amelyik otthon elcsalja az adot, tb t jarulekokat, es szetbontja a kossuth teret, meg budapestet.

:) Hehe. Ti igazi magyarok vagytok, en meg hazaarulo:) De nekem jo ez igy( hala istennek nem ti mondjatok meg h ki az es ki nem, megha velemenyetek nyugtazva is van)

na de ha ennyi az offtopic a vegen meg bannolnak (kitiltanak) minket