Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lill01

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, hát ez egy jó kérdés... Megoszlanak a vélemények, sőt, többek szerint nem szabad beleszólni. Ez akár igaz is lehet, de gondolkodjunk el egy kicsit. Te szeretnéd tudni, ha netán másvalaki után koslat a férjed?   Megmondom őszintén, én igen, szeretném tudni. Hogy dönthessek, hogyan tovább. Hogy…..
Ha valami éppen eszembe jut, akkor azt leírom. Ezért lett a blog címe a "mindenamieszembejut" De mivel ezt a címet foglaltnak jelezte a rendszer, ezért írtam utána a 01-et...
Ha asztali számítógépet szeretnél vásárolni, akkor ne letudni akard a vásárlást, hogy végre legyél túl rajta, hanem alaposan járd körbe a kérdést, hiszen évekre tervezel, tehát fontos, hogy jól válassz. Hogyan készülj fel a vásárlás előtt? Hiába nem vagy profi a számítógépek területén, ha jól…..
Időnként igénybe szoktam venni egy-két telekocsi rendszert, két nagyváros közötti úton. Szeretném összeszedni egy helyre azt utazások történetét, és a tanulságait, és kielemezni az egészet. Hogy miért? Csak úgy... Jó, ha megvan ez egy helyen, mert idővel elfelejti az ember.   Azt még fontosnak…..