Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sárfalvi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konzervatórium Szégyenkormány 2008.01.06 18:12:00
18 éves a demokráciánk, már nagykorú. Eljött hát az idő, hogy kiosszunk néhány atyai pofont a nagykorúvá vált gyermek rossz nevelőinek. Azok a politikusok következnek, akik adott esetben még Svájcot is tönkre tudnák tenni. Talán, ki is küldhetnénk őket a miénkénél…..
sárfalvi 2017.09.29 07:54:30
@abandi: Megnyugodtam, a mai FIDESZ nevű rablóbanda egyik funcija sem került föl a leghülyébb miniszterek szégyenfalára...még a Ki a leghülyébb a FIDESZ-ben? c verseny dobogós nyertesei sem, mint L.Simon, Németh Szilárd, vagy maga Kósa Lali aki most lépett elő a diploma és tárca nélküli miniszterek sorába...

Off: Az ORIGÓ nevű PÁRT médiában végleg megszűnt a hamis hírei kommentálásának lehetősége, vagy csak én nem találom?

Habár a hátán korbács csattog,
hasára FIDESZ csizma lép,
Egy két nótát a szabadságról,
Szívesen hall a szolga nép.
Az 1956-os forradalom és szabadságharc története a rendszerváltoztatást követően vált Magyarországon szabadon kutathatóvá, így számos olyan momentuma van az eseményeknek, amelyek tisztázása ha nem is lehetetlen, de mindenképpen kétséges. A Magyar Dolgozók Pártjának (MDP) Köztársaság téri pártházát…..
A polgári körökre azért van szükség, "hogyha kell egyszerre mozduljunk" Orbán Viktor A mind alpáribbá élesebbé vált Fidesz-Jobbik jobboldali belharc kapcsán érdemes megnézni, hogyan aktivizálódtak azok az emberek, akik a Jobbik erejének jelentős részét adják: Orbán…..
Gajdics Ottó nem csak egyszerű tagja az állampárti politikai szervezetnek, a Kádár-jugendnek, hanem főiskolai titkára is...
sárfalvi 2017.03.25 19:07:59
@Legeslegalja: Megtennéd, hogy egy forrással alátámasztod ezt a spiclizős infódat ?
Kedvenc kormányzati karakterem, lézerjános nagyon ment már megint. Jankó időnként elkóborol a kormánykommunikációs fősodorból, ilyenkor pedig előállnak azok a ritka pillanatok, amikor a mondandója nyomokban olyan elemeket tartalmaz, amikkel egyet tudok érteni. Itt van például ez a mondás: Nem az…..
sárfalvi 2017.03.20 10:47:10
@kekex:

Elfogtam egy levelet :
erkeztetok@me.gov.hu

Lázár János miniszter Úr !

Tisztelt Lázár Úr!

A minap érdekes módon visszatért a kályhához és komcsizott egy jót!
Ami rendben is lenne, ha a tv nézők teljesen hülyék, és/vagy mindannyian FIDESZ szavazók lennénk.De nem vagyunk. A kommunisták megbuktak, vér nélkül átadták a hatalmat, beletörődtek a szabad választásokba. Még a gazdasági hatalmukhoz sem ragaszkodtak, legalább is annyira nem mint az Önök vezette rablóbanda.

Mellesleg megjegyzem, hogy Orbán Győző elvtárs, a jelenleg regnáló miniszterelnök édesapja, maga is az volt, de nem is akármilyen, hanem párttitkári funkcióban, erről valahogy elfeledkezett...és, ha róluk is elfeledkezett volna íme egy reprezentatív, ámde nem teljeskörű névsor :

Orbán Győző elvtárs MSZMP..pártitkár a gánti bányába, ahol később kapitalista tulaj is lett..Debrecenben nem adható ki, titok, hogy a több száz vagon burkolatot honnan vették…J

Kövér László – MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke (a másik alelnök Gyurcsány Ferenc volt)

Járai Zsigmond – MSZMP-tag

Matolcsy György – MSZMP-tag

Martonyi János – MSZMP-tag

Pintér Sándor – MSZMP-titkár

Schmitt Pál - az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban

Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag

Mikola István – MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke

Stumpf István – MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke

Fónagy János – MSZMP-tag

Vonza András – MSZMP-tag

Ligetvári Ferenc – MSZMP-tag

Chikán Attila – MSZMP-tag

Boros Imre – MSZMP-titkár

Turi-Kovács Béla – MSZMP-

Kerényi Imre – MSZMP alapszervezeti titkár

Pozsgay Imre – MSZMP PB-tag

Szűrös Mátyás – MSZMP KB-titkár

Boross Péter – MSZMP-tag

Balogh Gyula – MSZMP-tag

A Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) tisztségviselői voltak:

Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
( A kedves papa annak a kőbányának volt oszlopos MSZMP szerevetének tagja amelynek később némi világnézet váltás után a kapitalista tulaja lett a kedves mama is hogy, hogy nem belépett a gaz komcsik pártjába)

Varga Mihály – KISZ-titkár

Rogán Antal – KISZ-titkár

Deutsch Tamás – KISZ-titkár

Elnézést kérek azoktól akik tévesen kerültek volna föl a listára, de eddigi személyes érdeklődésemre egyiküktől sem kaptam tiltatkozó választ.

A kérdésem az lenne, hogy azok a jelzők amiket Ön felsorolt rájuk is vonatkozna ? Vagy ők a magyar nép jó komcsijai voltak, szemben a többiekkel ?

Válaszát érdeklődéssel várva, egy örökös pártonkívüli veterán..

Kerékgyártó Károly
alpolgár
Debrecen, 2017. 03.20.

A nemleges válaszát úgy kell értenem ahogy a "jó komcsikat" elképzelem...csak akkor minek komcsizni ?
  20 évet a 20 évért! - hirdeti a Jobbik szlogenje. A párt szerint minden politikust felelősség terhel az elmúlt két évtizedben történtekért, ígéretük szerint a Jobbik kormányra kerülését követően az első intézkedésük az ő felelősségre vonásuk lesz, húsz…..
sárfalvi 2017.03.06 18:44:57